728x90px covid-aj-onti-01

AHVAL programa cursos per a desocupats

La Associació d’Hostelers de la Vall d’Albaida (AHVAL) en col·laboració amb el CDT VALÈNCIA, ha programat per als mesos de febrer i març de 2018, dos cursos d’hostaleria dirigits a persones en situació de desocupació.

Les dues accions, que s’impartiran a Ontinyent són Manipulador d’Aliments, previst per al pròxim 19 de febrer, té com a objectiu que en una sola sessió els assistents puguen accedir al Carnet de Manipulador que els habilita per a poder treballar en el sector hostelero.
La segona de les accions és el curs de Cambrer que s’impartirà del 5 al 7 de març, a fi de que els participants adquirisquen unes tècniques bàsiques d’atenció al públic així com coneixements sobre aliments, begudes i maridatges.

Des de AHVAL s’ha optat per impartir en primer lloc aquests cursos dirigits a persones aturades a fi de donar-los una capacitació bàsica de cara al fet que en les temporades de més demanda per a les empreses hosteleras, puga afavorir-se la seua contractació.

No obstant açò, des de l’Associació de Hosteleros es té previst impartir de cara als mesos d’abril i juny, cursos dirigits a professionals en actiu del sector hostelero, a fi de millorar la qualificació dels nostres excel·lents professionals, tals com a cursos sobre l’elaboració de Cafè, Coctelería, o de Noves Tècniques de Cuina.

Jordi Martínez, president de AHVAL, creu que “La col·laboració de AHVAL amb entitats com el CDT de València, el Servef o el Ajuntament d’Ontinyent, està facilitant que puguem desenvolupar cada vegada més activitats a Ontinyent i la seua Comarca, amb un doble benefici, la formació dels professionals, així com de persones aturades que en algun moment de la seua vida laboral es puguen incorporar al Sector.”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Recta final per completar la urbanització del polígon industrial Sant Vicent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signava aquest dimecres una sèrie de convenis amb els propietaris de …