728×90 caixa onti
Home > Successos > La Policia Nacional esclareix vuit robatoris amb força en domicilis

La Policia Nacional esclareix vuit robatoris amb força en domicilis

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a quatre homes d’entre 24 i 40 anys, tres d’origen espanyol i un de marroquí, i han esclarit vuit robatoris amb força en domicilis.

Les recerques es van iniciar després d’una sèrie de robatoris amb força en domicilis d’aqueixa localitat quan els agents van esbrinar que l’accés als mateixos s’havia produït per apalancamiento de la porta o bé per escale fins a les terrasses o finestres des del carrer.

Els investigadors una vegada que van esbrinar la identitat dels responsables de cinc robatoris amb força en domicilis comesos entre maig i juliol, van detenir a tres homes d’origen espanyol, i van recuperar alguns dels objectes sostrets que van ser lliurats als seus legítims propietaris.

La cambra arrestada, d’origen marroquí, se li considera autor d’altres tres delictes de robatori amb força en tres habitatges del casc antic de la localitat, ocorreguts entre maig i juliol. El detingut va ser posat a disposició judicial.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’enfonsa el sostre del Jutjat numero 4 d’Ontinyent

Aquesta nit s’ha enfonsat una part del sostre del jutjat de primera instància numero 4 …