728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Agullent > Jornades per una vida independent a Agullent

Jornades per una vida independent a Agullent

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Agullent, encapçalada per Alfred Tortosa, conjuntament amb les organitzacions Criar amb Diversitat, Projecte Trèvol, ADIEM, Vicoval, AFMAVA i amb la col·laboració de Muntis han organitzat per aquest dijous 9 de novembre i divendres 10 un conjunt de xerrades i taules redones en el marc de les II Jornades per una Vida Independent.

Unes jornades que també comptaran amb una sessió de teatre social a càrrec del taller de teatre del CRIS i una proposta de circ divers amb la companyia Finestra Nou Circ. Les jornades compten amb ponents molt prestigiosos en l’àmbit social com l’antropòloga Melania Moscoso, de la Universitat del País Basc o Ignacio Calderón, professor de la teoria de l’Educació de la Universitat de Màlaga, que abordarà els processos de l’educació inclusiva. Des de la Fundació Aquinitas es parlarà sobre el patrimoni protegit. Manuel Ávila, un dels experts en educació inclusiva més significatiu de l’Estat, també participarà a les jornades d’Agullent.

Paral·lelament a les jornades, durant tota la setmana, en alguns comerços i instal·lacions municipals d’Agullent es pot veure fotografies realitzades pel fotògraf aficionat Edu Gandia al voltant del tema de la dependència.

Font: Ajuntament d’Agullent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Creen una xarxa d’Espais Amics de la Lactància amb 250 establiments i entitats adherits

L’Ajuntament col·labora amb una iniciativa de l’associació Lligam que es presentarà al marc de la III “FesTETA familiar de la Lactancia” al parc del Mestre Ferrero