El regidor d’esports fa una crida a la participació en el “Dia de la Bici”

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha fet una crida a la participació de la ciutadania en el “Dia de la Bici”, una activitat no competitiva que tradicionalment es realitza coincidint amb el dilluns de Fira, dia festiu local.

Segons explicava Pla, “l’Ajuntament aposta novament per esta activitat esportiva, a la qual poden participar tots i totes, independentment de l’edat, ja que cada any es veuen des de xiquets i xiquetes molt menuts fins a persones d’edat avançada”.

El punt d’eixida serà, a l’igual que l’any passat, el Centre Comercial El Teler, “que ens ha cedit amablement les seues instal.lacions en vista que l’opció que haviem pensat, que era fer l’eixida des de Sant Domingo, no era possible degut a les obres de la Morereta”, apunta el regidor.

Després de donar-se l’eixida a les 10:30, els al voltant de 600 participants amb els quals s’espera comptar recorreran l’itinerari dels últims anys, 11 kilòmetres per tot el casc urbà, amb una duració prevista d’una hora.

L’assistència a aquesta prova que pretén fomentar els hàbits de vida saludables, la pràctica esportiva i l’ús de la bicicleta, comptarà a més a més amb l’atractiu dels regals que hi haurà per a tots els participants, a més del sorteig de dues bicicletes i de divers material ciclista.

Des de la regidoria d’esports, apunta Pepe Pla, “volem que siga una gran festa de l’esport i la ciutadania, i tot i que per a dilluns les previsions parlen de pluja, si plou un poc no passa res, animem a tots i totes a acudir i participar”.

Amb l’activitat del Dia de la Bici, organitzada per l’Ajuntament, col.laboren enguany Creu Roja Ontinyent, El Club Ciclista Ontinyent, Bicicletes Fidel i el Centre Comercial El Teler.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Servei de menjar domiciliari per a menors vulnerables fins que es reanude el menjador escolar

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha decretat la posada en marxa des de dilluns un servei …