728×90 caixa onti
Home > Societat > Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent tornen a prestar servei aquest dissabte
Bus gratuït Ontinyent Il·lusiona 2017-2018. Foto de Jordi Casanova.

Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent tornen a prestar servei aquest dissabte

Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent en Nadal tornaran a prestar servei aquest dissabte dia 23 i el pròxim 30 de desembre. Amb 3 rutes diferenciades els autobusos, oferts per l’Ajuntament al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, recorreran 14 municipis de la Vall d’Albaida, amb 12 trajectes diaris d’anada i 6 de tornada, i sense superar la mitja hora per trajecte. Per a gaudir d’aquest servei gratuït no caldrà fer cap reserva prèvia i els horaris i punts d’eixida es poden consultar a la web www.ontinyent.es a l’apartat “Ontinyent Il·lusiona” o telefonant al 96 291 82 00.

El regidor coordinador de Política Econòmica convidava a tots els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida “a gaudir d’un Nadal a Ontinyent ple d’activitats per a tots els públics i d’una oferta comercial que supera en densitat a altres capitals de comarques properes, i a més fer-ho deixant el cotxe a casa i desplaçant-se d’una manera més econòmica, sostenible i respectuosa amb l’entorn”. Úbeda recordava que dins de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” s’han inclòs una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de premis i xecs-regals i la VI edició del Festival de Circ i Teatre al Carrer.

En concret, la ruta 1 passarà per Benigànim, Alfarrasí, l’Olleria i Aielo de Malferit; la ruta 2 per Castelló de Rugat, Montaverner, El Palomar, Albaida i Benissoda; i la ruta 3 per La Pobla del Duc, Bèlgida, Atzeneta i Agullent. Els busos partiran des de Benigànim, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc a les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00, passant per la resta de pobles fins a arribar en un temps màxim de mitja hora fins a la parada situada enfront del Centre Comercial El Teler d’Ontinyent. Els trajectes de tornada tindran lloc des d’aquesta mateixa parada a les 13:30 i les 20:30 hores.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Centre Ocupacional celebra la VII Volta a Peu

Sayo Gandia destaca l’esforç que any rere any fa el centre per organitzar esta volta que és possible gràcies a la implicació de molta gent