20/04/2024 - 9:30
Més

    Pastor centra objectius de govern a baixar impostos i crear treball

    Altres notícies

    La número u pel PP en aquestes eleccions municipals, Mercedes Pastor, està convençuda que un bon govern és aquell que millora la vida als seus veïns i que una part molt important que dóna tranquil·litat a les famílies és el fet que els seus membres tinguen treball.

    Segons ha comentat Pastor, a Ontinyent tenim registrats un total de 2.733 aturats. La xifra, encara que menor que altres anys anteriors, continua sent molt elevada. L’atur és per a Ontinyent un seriós problema, afirma Pastor en assenyalar que “aquesta xifra significa clarament que 2.733 persones estan passant-lo mal o molt malament. El nostre propòsit de govern, detallat en el programa elaborat pel PP d’Ontinyent, és ajudar les empreses, comerços i autònoms de tots els sectors”.

    Segons l’alcaldable Popular a Ontinyent, “volem atraure nous inversors i crear més i millors llocs de treball i no descurarem a la gran quantitat d’empreses, autònoms i comerciants que dia a dia lluiten per mantindre activa l’economia productiva a Ontinyent”.

    És fonamental, explica Mercedes Pastor, “una proposta seriosa de baixar impostos per a ajudar la creació d’ocupació, la implantació d’empreses i comerços a Ontinyent: Baixar l’IBI Urbano i Rústic; Baixar l’Impost d’activitats Econòmiques a les empreses; Ajudes a la promoció d’empreses, comerç i autònom i Fomentar ajudes a empreses que faciliten la contractació de persones en situació de risc social.

    Mercedes Pastor, que s’estrena com a candidata en aquestes eleccions, considera molt important també la proposta del PP a Ontinyent de crear una Escola d’oficis per als aturats: joves, dones i majors de 45 anys, per a promoure la reinserció de persones en risc d’exclusió laboral, així com Programes d’ajuda al reciclatge professional: cursos o escoles-taller.

    Finalment Mercedes Pastor s’ha referit a la mecesidad de donar suport més la dinamització de la borsa de treball de Promoció Econòmica i a generar Acords amb empreses privades i associacions per a la realització de cursos de formació basats en l’aprenentatge d’oficis: teixidors, fusters, electricistes, lampistes, etc.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -