728×90 caixa onti estiu
Home > Ontinyent > Pastor centra objectius de govern a baixar impostos i crear treball

Pastor centra objectius de govern a baixar impostos i crear treball

La número u pel PP en aquestes eleccions municipals, Mercedes Pastor, està convençuda que un bon govern és aquell que millora la vida als seus veïns i que una part molt important que dóna tranquil·litat a les famílies és el fet que els seus membres tinguen treball.

Segons ha comentat Pastor, a Ontinyent tenim registrats un total de 2.733 aturats. La xifra, encara que menor que altres anys anteriors, continua sent molt elevada. L’atur és per a Ontinyent un seriós problema, afirma Pastor en assenyalar que “aquesta xifra significa clarament que 2.733 persones estan passant-lo mal o molt malament. El nostre propòsit de govern, detallat en el programa elaborat pel PP d’Ontinyent, és ajudar les empreses, comerços i autònoms de tots els sectors”.

Segons l’alcaldable Popular a Ontinyent, “volem atraure nous inversors i crear més i millors llocs de treball i no descurarem a la gran quantitat d’empreses, autònoms i comerciants que dia a dia lluiten per mantindre activa l’economia productiva a Ontinyent”.

És fonamental, explica Mercedes Pastor, “una proposta seriosa de baixar impostos per a ajudar la creació d’ocupació, la implantació d’empreses i comerços a Ontinyent: Baixar l’IBI Urbano i Rústic; Baixar l’Impost d’activitats Econòmiques a les empreses; Ajudes a la promoció d’empreses, comerç i autònom i Fomentar ajudes a empreses que faciliten la contractació de persones en situació de risc social.

Mercedes Pastor, que s’estrena com a candidata en aquestes eleccions, considera molt important també la proposta del PP a Ontinyent de crear una Escola d’oficis per als aturats: joves, dones i majors de 45 anys, per a promoure la reinserció de persones en risc d’exclusió laboral, així com Programes d’ajuda al reciclatge professional: cursos o escoles-taller.

Finalment Mercedes Pastor s’ha referit a la mecesidad de donar suport més la dinamització de la borsa de treball de Promoció Econòmica i a generar Acords amb empreses privades i associacions per a la realització de cursos de formació basats en l’aprenentatge d’oficis: teixidors, fusters, electricistes, lampistes, etc.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell d’Usuaris del CIM de Sant Rafel renova els seus representants

José Rafael Sanchis agraeix la participació i predisposició de les persones usuàries del centre