Mercedes Pastor asumix un càrrec en la Federació Valenciana de Municipis

La portaveu de el Partit Popular a Ontinyent, Mercedes Pastor, serà la representant de l’PP a la Comissió d’Indústria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Dijous passat es van aprovar les propostes de designació a l’Assemblea de l’ens, en què van quedar constituïdes les nou comissions de treball que han estat constituïdes en diverses àrees temàtiques que abasten des de la Indústria, Benestar Social, fins a la cultura, l’educació, medi ambient, hisenda, entre d’altres com Integració o cohesió social.
Mercedes Pastor ha agraït la confiança que el Partit Popular ha dipositat en ella per formar part de la Comissió d’Indústria ja que és un fòrum de treball i debat important de què espera poder aportar el millor des de la responsabilitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …