L’Ajuntament d’Ontinyent estudiarà la proposta del PP per subvencionar impostos i taxes municipals

La portaveu del PP, Mercedes Pastor, ha valorat positivament la reunió celebrada ahir entre els sectors econòmics de la ciutat i els representants municipals, tant del Govern Municipal com de l’oposició.

Mercedes Pastor ha destacat la posada en comú aspectes relacionats amb les bases per a la convocatòria d’ajudes a autònoms i pimes i, sobretot, ha matisat la necessitat que la gestió es desenvolupe amb agilitat perquè les ajudes puguen arribar de manera ràpida al sector, que està sent molt perjudicat pel tancament de les seues empreses i comerços.

Mercedes Pastor ha recordat en aquesta trobada, celebrat de manera telemàtica, la importància de portar avant mesurades per a la reducció dels impostos i taxes, els càrrecs de les quals han sigut ajornats per unanimitat. Davant això, i a causa de la dificultat d’aplicar reduccions, a causa de la Llei d’Hisendes Locals, la proposta per a reduir els pagaments s’estudiarà tenint en compte la fórmula de la subvenció dels mateixos impostos, un sistema que tal com ha comentat la Portaveu del PP s’estudiarà per part dels serveis tècnics municipals i serà posat en comú en una pròxima reunió de treball.

Durant la trobada de sectors econòmics i representants municipals també s’ha comentat que està en marxa l’elaboració del sistema de bons per a la compra en comerços i serveis de la ciutat. Davant això des del PP la portaveu popular, Mercedes Pastor, comenta que és necessari agilitar les normes per a aquests xecs de compra, en la mesura que siga possible.

Segons han manifestat des del PP d’Ontinyent els xecs haurien de ser de fàcil accés i s’hauria d’estudiar la possibilitat que hi haguera majors facilitats per als treballadors afectats per un ERTE, ja que les seues possibilitats de compra s’han vist reduïdes i el xec serà un bon al·licient i ajuda per a comprar a les botigues i serveis d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent limitarà la velocitat a 30km en tot el nucli urbà

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, presentava hui “Ontinyent 30”, la nova campanya que posarà …