19/03/2024 - 6:12
Més

    La Vall Ens Uneix agraeix a la ciutadania i l’oposició el suport i el seguiment de les mesures contra el Covid-19

    Altres notícies

    La Vall Ens Uneix ha agraït a la ciutadania i a l’oposició municipal “el suport i el seguiment” de les mesures aprovades pel Govern d’Ontinyent per tal de lluitar contra l’expansió de la pandèmia del Covid-19 a la ciutat. Quan s’acomplix una setmana del primer decàleg de mesures de prevenció contra el covid-19, des de la Vall Ens Uneix s’ha fet una valoració “molt positiva, dins de la gravetat de la situació, pel civisme i la disciplina que ha demostrat la població d’Ontinyent quedant-se majoritàriament a casa”, ha subratllat Natalia Enguix, secretària general de la Vall Ens Uneix a Ontinyent. “Van ser mesures dràstiques que incloïen la clausura anticipada de totes les instal·lacions municipals i la prohibició d’actes multitudinaris als carrers, però s’ha vist que eren absolutament necessàries per protegir al màxim a la nostra població contra aquesta pandèmia”, manifestava.

    La formació comarcalista ha volgut destacar l’enorme tasca duta a terme esta setmana des del Govern de Jorge Rodríguez, aprovant mesures econòmiques i socials per reduir els efectes de la pandèmia a l’economia local, unes decisions que han estat explicades i compartides per la resta de formacions polítiques, PP i Compromís, i els agents socials de la ciutat.

    Entre les mesures econòmiques, Enguix ha destacat la instrucció donada per l’Alcalde Jorge Rodríguez de prioritzar el pagament a autònoms i empreses proveïdores per dotar-los de major liquiditat. Açò serà possible en gran part gràcies a la ràpida implantació del teletreball en l’ajuntament, segons ha explicat: “els tràmits administratius no s’han parat pel confinament de gran part de la plantilla municipal i açò va a permetre pagar amb rapidesa”.

    En l’àmbit social, valorat Enguix, s’ha anunciat la posada en marxa d’un servei d’atenció telefònica, a través del número 96 291 82 10, per atendre a les persones majors o amb mobilitat reduïda que viuen confinades pel coronavirus. Este servei ofereix fer la compra d’aliments o medicines i que la porten a casa: “l’objectiu és que la nostra gent se senta acompanyada i atesa en tot moment”, ha exposat Enguix, qui ha volgut recordar també mesures com ara l’atenció des del primer dia dels menors de famílies vulnerables que s’havien quedat sense el servei de menjador en haver tancat les escoles.

    Natàlia Enguix, com a portaveu de la Vall Ens Uneix, insistia en què l’Ajuntament d’Ontinyent “no va a deixar a ningú al camí. Són temps complicats i, per això ara més que mai cal impulsar polítiques dirigides als sectors més vulnerables de la població perquè aquests es vegen el menys afectats possibles”, i afegia que “és moment per a estar totes i tots units”.

    En aquest sentit, Enguix ha avançat que l’equip de govern seguirà en permanent contacte amb els portaveus dels diferents grups municipals per tal de mantindre’ls informats en tot moment de les mesures que van prenent-se.

    Enguix incidia, per últim, que per poder superar amb èxit aquesta pandèmia és fonamental la col·laboració ciutadana. “Cal seguir les recomanacions del Ministeri de Sanitat i sobretot complir amb les mesures establertes al Real Decret que instaura l’Estat d’Alarma. Junts, totes i totes lluitem contra el Covid-19”, concloïa la portaveu.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -