Generalitat oferirà informació per municipis sobre el COVID-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als grups parlamentaris de les Corts que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública oferirà informació per municipis sobre la COVID-19 “si no hi ha cap situació de seguretat sanitària que ho impedisca” i “fixant, probablement, per a això un llindar mínim d’habitants per localitat que permeta respectar el dret a la confidencialitat que tenen les persones afectades”.

Així ho ha indicat el president en la reunió per videoconferència mantinguda amb les i els portaveus parlamentaris de la Cambra autonòmica per a analitzar la situació actual de la Comunitat Valenciana davant la crisi del coronavirus, una trobada en el qual també han participat la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló.

El titular del Consell ha subratllat que el criteri de la “prudència” és el que ha guiat en tot moment a la Generalitat a l’hora de facilitar dades públicament.

“Som la comunitat que està actuant amb major transparència en tot moment, i això ha sigut reconegut àmpliament”, ha recordat. Per tant, “si no hi ha cap situació de caràcter sanitari que ho impedisca, es donarà tota la informació per municipis”, ha agregat.

En la reunió s’ha constatat, per part de tots els grups parlamentaris, que ha millorat en la Comunitat Valenciana la situació generada per l’expansió del coronavirus, tal com ha expressat el president, que ha mostrat el seu “dolor” i “tristesa” per les defuncions que s’han produït en aquesta crisi.

La trobada per videoconferència ha permés a més oferir informació sobre les diferents qüestions plantejades pels grups parlamentaris de les Corts.

El president ha precisat també en la reunió que els equipaments dels hospitals de campanya de València, Alacant i Castelló i de l’antiga Fe de València podran ser emprats per a contribuir a la “normalització” assistencial i poder recuperar com més prompte millor la “normalitat sanitària”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …