29/03/2024 - 11:06
Més

    Generalitat oferirà informació per municipis sobre el COVID-19

    Altres notícies

    El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als grups parlamentaris de les Corts que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública oferirà informació per municipis sobre la COVID-19 “si no hi ha cap situació de seguretat sanitària que ho impedisca” i “fixant, probablement, per a això un llindar mínim d’habitants per localitat que permeta respectar el dret a la confidencialitat que tenen les persones afectades”.

    Així ho ha indicat el president en la reunió per videoconferència mantinguda amb les i els portaveus parlamentaris de la Cambra autonòmica per a analitzar la situació actual de la Comunitat Valenciana davant la crisi del coronavirus, una trobada en el qual també han participat la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló.

    El titular del Consell ha subratllat que el criteri de la “prudència” és el que ha guiat en tot moment a la Generalitat a l’hora de facilitar dades públicament.

    “Som la comunitat que està actuant amb major transparència en tot moment, i això ha sigut reconegut àmpliament”, ha recordat. Per tant, “si no hi ha cap situació de caràcter sanitari que ho impedisca, es donarà tota la informació per municipis”, ha agregat.

    En la reunió s’ha constatat, per part de tots els grups parlamentaris, que ha millorat en la Comunitat Valenciana la situació generada per l’expansió del coronavirus, tal com ha expressat el president, que ha mostrat el seu “dolor” i “tristesa” per les defuncions que s’han produït en aquesta crisi.

    La trobada per videoconferència ha permés a més oferir informació sobre les diferents qüestions plantejades pels grups parlamentaris de les Corts.

    El president ha precisat també en la reunió que els equipaments dels hospitals de campanya de València, Alacant i Castelló i de l’antiga Fe de València podran ser emprats per a contribuir a la “normalització” assistencial i poder recuperar com més prompte millor la “normalitat sanitària”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -