728×90 caixa onti
Home > Destacat > Filiberto Tortosa assumeix la seua responsabilitat i renúncia a l’acta de regidor del PP

Filiberto Tortosa assumeix la seua responsabilitat i renúncia a l’acta de regidor del PP

Davant els representants del PP ontinyentí, Filiberto Tortosa, candidat dels populars a l’alcaldia d’Ontinyent ha anunciat que assumeix la seua responsabilitat pels mals resultats electorals i que renuncia a l’acta de regidor del Pàg. Tortosa va dir a més que se sent orgullós d’haver treballat en el projecte del PP i d’estar al costat de les persones que ho integren, desitjant que la nova etapa que comença amb el relleu de càrrecs siga el primer pas per a recuperar la confiança dels ciutadans.

Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent
Foto de Jordi Casanova – TVdigitalOntinyent

El fins ara candidat popular a Ontinyent, va argumentar que davant els negatius resultats d’aquestes eleccions, on el PP ha patit un dur càstig, fonamentalment a nivell local en passar de 10 a 3 regidors, és important assumir responsabilitats, un acte que va a assumir de forma personal i que va ser valorat pels seus companys de partit, els qui li van agrair la seua constant labor al capdavant del grup municipal, el seu treball com a candidat i el seu total compromís amb el Pàg.

Filiberto Tortosa va afirmar que assumir responsabilitats és un exercici necessari que ha de realitzar-se des de la responsabilitat i que, aquesta vegada, açò suposa optar per un canvi de persones que puguen continuar liderant la regeneració del partit popular a Ontinyent, abandonant possibles personalismes que no fan més que perjudicar el gran projecte del partit popular per a aquesta ciutat.

Filiberto Tortosa també va tenir paraules d’agraïment als seus companys pel gran el treball realitzat en campanya i l’ajuda que sempre ha rebut de tots ells, afegint que dimarts que ve oferirà una roda de premsa per a valorar els resultats.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’equip de govern de la Diputació acorda el tancament ordenat de l’empresa pública Divalterra

L’equip de govern de la Diputació de València, reunit aquest matí, ha acordat el buidatge …