28/03/2024 - 19:12
Més

    Filiberto Tortosa assumeix la seua responsabilitat i renúncia a l’acta de regidor del PP

    Altres notícies

    Davant els representants del PP ontinyentí, Filiberto Tortosa, candidat dels populars a l’alcaldia d’Ontinyent ha anunciat que assumeix la seua responsabilitat pels mals resultats electorals i que renuncia a l’acta de regidor del Pàg. Tortosa va dir a més que se sent orgullós d’haver treballat en el projecte del PP i d’estar al costat de les persones que ho integren, desitjant que la nova etapa que comença amb el relleu de càrrecs siga el primer pas per a recuperar la confiança dels ciutadans.

    Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent
    Foto de Jordi Casanova – TVdigitalOntinyent

    El fins ara candidat popular a Ontinyent, va argumentar que davant els negatius resultats d’aquestes eleccions, on el PP ha patit un dur càstig, fonamentalment a nivell local en passar de 10 a 3 regidors, és important assumir responsabilitats, un acte que va a assumir de forma personal i que va ser valorat pels seus companys de partit, els qui li van agrair la seua constant labor al capdavant del grup municipal, el seu treball com a candidat i el seu total compromís amb el Pàg.

    Filiberto Tortosa va afirmar que assumir responsabilitats és un exercici necessari que ha de realitzar-se des de la responsabilitat i que, aquesta vegada, açò suposa optar per un canvi de persones que puguen continuar liderant la regeneració del partit popular a Ontinyent, abandonant possibles personalismes que no fan més que perjudicar el gran projecte del partit popular per a aquesta ciutat.

    Filiberto Tortosa també va tenir paraules d’agraïment als seus companys pel gran el treball realitzat en campanya i l’ajuda que sempre ha rebut de tots ells, afegint que dimarts que ve oferirà una roda de premsa per a valorar els resultats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -