El PP d’Ontinyent denuncia partidisme i ús de diners públics en la campanya “l’Ajuntament als barris”

A continuació s’ofereix la nota de premsa emesa pel Partit Popular d’Ontinyent on es valora i critica la campanya “l’Ajuntament als barris” del Govern d’Ontinyent:

El Partit Popular d’Ontinyent ha criticat l’última campanya ‘l’Ajuntament als barris’ ideada pel govern socialista d’Ontinyent, que es va iniciar la setmana passada en el barri de Sant Rafael i que té previst recórrer tots els barris de la ciutat.

Els populars han qualificat la campanya del govern socialista com d’una “iniciativa més partidista i pagada amb diners públics”.

La iniciativa ‘l’Ajuntament als barris’ inclou un desplegament de mitjans d’econòmics i de personal de l’ajuntament per a la instal·lació d’una carpa, el corresponent faristol publicitari, l’edició de fullets propagandístics, catifa roja inclosa en el ‘set’ promocional del govern socialista, a més de la publicitat en mitjans; una elevada despesa que es desconeix però que es pagarà del pressupost públic.

Els populars lamenten que aquest tipus de promocions polítiques del govern local, centrat únicament en el PSOE, es paguen amb diners públics principalment quan des d’alcaldia el que es persegueix és el ressò mediàtic de la participació a través de la foto o la imatge televisiva. A més, afegeixen des del PP, no es tracta d’un oblit sinó més be d’un acte intencionat, ja que la campanya ‘L’Ajuntament als barris’ no s’ha comunicat en cap junta de Regidories Delegades ni de Portaveus.

Els populars argumenten també que la vertadera atenció i participació per a i amb els ciutadans s’ha de demostrar tots els dies mitjançant un horari de visites i atenció i no cercar la foto d’un moment concret i pactat per a donar la sensació de proximitat diària que, se sap, no es produeix.

Font: Partit Popular d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple de la Diputació de València mostra el seu suport unànime al Clúster del Sector Textil Sanitari amb epicentre a Ontinyent

El Ple de la Diputació de València ha mostrat en la seua sessió d’aquest dimarts …