29/03/2024 - 16:28
Més

    El PP demana unanimitat per a exigir que la Guàrdia Civil òbriga les 24 hores

    Altres notícies

    El PP d’Ontinyent ha valorat de manera positiva l’anunci realitzat pel subdelegat del Govern, qui ha confirmat a l’ajuntament que finalment, i després de les al·legacions realitzades, la Comissaria de la Policia Nacional es mantindrà a Ontinyent. Tal com ha explicat la portaveu popular a Ontinyent, Mercedes Pastor, “des del primer moment en què es va anunciar l’eliminació de la Policia Nacional a Ontinyent per a 2024 tots hem treballat en una mateixa direcció; defensant els interessos d’aquesta ciutat que volem siga cada vegada més segura. Per això, haver aconseguit fer un tomb al despropòsit que suposava eliminar la Policia Nacional a Ontinyent no és un èxit individual i sí col·lectiu”.

    Com afirma Mercedes Pastor, “no podíem consentir que es duguera a terme el desmantellament del cos nacional de Policia a Ontinyent, tenint en compte a més el treball que realitzen pel que respecta a la seguretat i també en violència de gènere”. Segons la Portaveu del PP, “tant en la declaració institucional que es va aprovar unànimement en el ple del mes de desembre, com en les Juntes de Seguretat o reunions que hem mantingut sobre aquest tema, des del PP hem manifestat la nostra ferma voluntat de treballar per evitar l’errònia decisió que suposava deixar a Ontinyent sense Policia Nacional, ja que pensem que tant aquest cos com el de la Guàrdia Civil són compatibles i fan una gran faena, a més de ser necessària la seua presència a la ciutat per població i extensió del seu terme”.

    La portaveu popular afirma que des del PP es continuarà oferint la col·laboració i suport perquè finalment s’aconseguisca una nova zonificació i l’augment d’efectius que tant necessitem a la ciutat.

    A més, la popular Mercedes Pastor ha recordat un dels punts del programa electoral del PP a Ontinyent com és el d’aconseguir que la Caserna de la Guàrdia Civil òbriga les 24 hores per a atendre les demandes de la ciutadania, “evitant els problemes que genera el que es tanque a les tres de la vesprada, com succeeix fins ara”. Com diu la Portaveu Popular, “necessitem treballar en la mateixa línia, la de l’exigència unànime, per a aconseguir que la caserna estiga oberta 24 hores alguna cosa que sens dubte serà beneficiós per a la població. Si realitzem aquesta exigència de manera col·lectiva e unànime tenim més probabilitat d’aconseguir-ho i aqueix ha de ser el camí”, afirma Mercedes Pastor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -