19/04/2024 - 21:29
Més

    El Partit Popular d’Ontinyent destitueix a Lina Insa com a portaveu

    Altres notícies

    Aquest matí al voltant de les 12h, regidors del Partit Popular d’Ontinyent han presentat un escrit al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de la població comunicant a la corporació municipal la destitució de Lina Insa com a portaveu del grup.

    Aquesta decisió ha estat presa per 7 dels 10 regidors que compta a l’actualitat el Partit Popular d’Ontinyent al plé municipal. Filiberto Tortosa, Inma Martí, Miguel Ángel Mullor, Vicent Vila, Mª Eugenia Pastor, Jose Luís climent i Rafa Gandia son els representants que avalen el document amb la seua firma, a excepció dels regidors Maria Abad, Vicent Pla, i Lina Insa.

    En aquests instants, el secretari del ajuntament de la corporació municipal està estudiant la proposta del Partit Popular, ja que no està clar el tramit pel qual han procedit, a pesar de tindre antecedents a Xativa, on Rus va destituir el portaveu del seu partit durant el plenari.

    Pel qual, a hores d’ara, no es sap si al proper ple será Filiberto Tortosa el nou portaveu del grup municipal o continuarà Lina Insa.

    A la roda de premsa convocada aquesta vesprada Filiberto Tortosa explicava: “Era el moment adequat per a fer el canvi, ja que ha passat any i mig des de les eleccions i es tractava d’una decisió esperada per molta gent”. Set dels 10 regidors del Partit Popular  han aprovat la substitució de Lina Insa per substituir-la per Filiberto Tortosa com a portaveu i Vicent Vila com a suplent.

    Cal destacar que la afluencia dels medis de comunicació a la roda de premsa ha sigut molt nombrosa.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -