19/04/2024 - 0:56
Més

    Destacats càrrecs de Compromís presenten a Ontinyent i als empresaris de la comarca la campanya #TracteJust

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent ha emés una nota de premsa sobre la presentació aquest matí de la campanya #TracteJust a la ciutat:

    Una destacada representació de càrrecs de Compromís s’han desplaçat hui a Ontinyent per donar-li el tret d’eixida a la campanya #TracteJust que la coalició ha posat en marxa a tot el País Valencià perquè la gent prenga consciència de la doble discriminació que pateixen els valencians i valencianes per part del govern central del PP. “D’una banda som l’autonomia pitjor finançada i de l’altra som el territori que menys inversions rep de tot l’estat. Som una autonomia pobra i paguem com si fórem rica”, així ho ha destacat la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, en la roda de premsa que ha ofert hui juntament amb el síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri; la coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, i la portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya. Amigó ha ofert entre altres dades que “Som l’11% de la població i el 10% del PIB estatal i sols rebem el 3,5% d’inversió real”.

    De fet, a l’últim plenari de l’ajuntament d’Ontinyent es va aprovar, només amb els vots en contra de PP i Ciutadans, la moció de Compromís sobre #TracteJust que inclou, mocions, la penjada d’una pancarta al balcó de l’ajuntament, xarrades informatives sobre infrafinançament i mobilitzacions, entre altres accions. És per això que la portaveu de Compromís per Ontinyent ha reclamat a l’equip de govern que convoque el més prompte possible una reunió per calendaritzar el seguit de mobilitzacions que es posaran en marxa des del consistori. “Si no les convoca l’equip de govern ho farem nosaltres”, ha advertit Sílvia Urenya.

    Per la seua part, Fran Ferri, ha explicat com tots els grups parlamentaris a les Corts Valencianes van acordar rebutjar els pressupostos i coordinar esmenes per a revertir la discriminació però que “malauradament ni PP ni Ciudadanos són de fiar i a la primera de canvi van trair la confiança dels valencians, votant en contra de totes les esmenes de Compromís per a aconseguir més inversions”. I ha afegit, “és el moment de dir prou i mobilitzar-nos, per això donem suport a la manifestació unitària que van proposar els empresaris i sindicats per a una data pròxima al 9 d’octubre. Cal deixar de ser invisibles”.
    Per la seua part, la coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha explicat detalls de la campanya Tracte Just, i ha remarcat que aquesta s’allargarà durant temps. “No pararem fins a fer-nos visibles. El posicionament del PP en contra d’un finançament just és una broma de mal gust”.

    Ple suport de COEVAL a la campanya TracteJust

    Sílvia Urenya, Maria Josep Amigó, Fran Ferri i el portaveu comarcal de Compromís, Nicolau Calabuig, s’han reunit amb la direcció de COEVAL per presentar-los la campanya i demanar-los la seua col.laboració. Des de COEVAL els han mostrat el seu total suport a la campanya TracteJust perquè consideren insostenible l’infrafinançament que pateixen valencians i valencianes. Els representants dels empresaris de la comarca: el president Javier Cabedo, el secretari general Vicent Donat i altres membres de la Junta com Rafael Pla i Amparo Boscà, els han reclamat als representants de Compromís que actuen com a interlocutors amb el govern del botànic i amb el govern central. Des de COEVAL han agraït la seua visita, els han reclamat que tinguen en compte a les comarques, que treballen per la comarcalització i per la vertebració del territori pel bé del progrés econòmic dels valencians.

    A més, han acordat que Compromís organitze unes jornades de treball cada cert temps amb diferents representants de l’economia valenciana i de les diferents comarques a fi de detectar les seues necessitats i treballar perquè se’ls done solució.

    Font: Compromís per Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -