Juan Revert, portaveu Ciudadanos Ontinyent - 2016. Foto de Jordi Casanova per a TVdigitalOntinyent. Segueix tota la informació d'Ontinyent i de la Vall d'Albaida amb el nostre periòdic digital

Cs Ontinyent presenta una moció per a crear una aplicació de seguretat

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert, ha presentat hui una moció perquè “‘s’estudie la creació d’una aplicació de seguretat que permeta establir telefonades i alertes geolocalitzades per a una atenció immediata”

D’una banda, ha concretat l’edil, “els ciutadans podran alertar  d’actes delictius com a robatoris però també agressions, assetjament escolar o violència de gènere, entre altres”. Per una altra, ha assegurat,  “es facilita una reacció ràpida dels cossos de seguretat davant qualsevol fet delictiu o incívic que s’estiga produint a Ontinyent”.

“L’objectiu d’aquest sistema és el de poder oferir un mecanisme de fàcil accés, ràpid i concorde a la demanda de millorar la seguretat que sol·liciten els veïns d’Ontinyent”, ha indicat al mateix temps que ha destacat que  “entenem aquesta aplicació com una eina facilitadora, de proximitat i de seguretat cap a la ciutadania per a poder cobrir les seues demandes”.

En aquest sentit, el portaveu del Grup Municipal ha assenyalat que “en els últims temps hem sentit als veïns d’Ontinyent repetir constantment les paraules impotència, inseguretat, por i malestar”. A més, segons Revert, “el veïnat se sent desprotegit davant els continus robatoris que s’estan produint”.

Per a l’edil de Cs “s’està creant una situació d’alarma entre la ciutadania, que té por a deixar tot sol les seues cases”. Per això, ha subratllat, “el pla de seguretat presentat per l’Ajuntament es pot  completar amb aquesta aplicació mòbil”. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

UGT i CCOO també assistiran al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

La Unió General de Treballadors (UGT) del País Valencià, a través de la seua organització …