28/03/2024 - 11:04
Més

    Compromís presenta el seu programa electoral per a les municipals

    Altres notícies

    Fugint de les reunions a porta tancada, el partit presentarà el seu programa electoral de forma “oberta i participativa”.  “Apostem i defensem  una manera diferent de fer política: escoltant la ciutadania i responent les demandes que té la societat”.

    El programa recull 170 propostes i idees de diferents simpatitzants, entitats i ciutadans agrupades en: Economia i ocupació; Territori i medi ambient; Societat del benestar; i Transparència i regeneració democràtica. Les propostes del programa  es presentaran en assemblea  oberta a la participació de qualsevol ciutadà en sis jornades sectorials.

    A més Compromís ha proposat als altres partits polítics realitzar un debat públic on “tinga cabuda la rèplica i l’intercanvi d’opinions”. Des del partit creuen necessari debatre i intercanviar qüestions no plantejades prèviament i amb la participació de tots els mitjans de comunicació locals i comarcals.

    “Esperem, sincerament, que aquesta proposta de debat puga anar endavant. Pensem que ho devem a la ciutadania”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -