valencia turisme fitur
Home > Política > Compromís denuncia la situació de la passarel·la del IES La estació
dav

Compromís denuncia la situació de la passarel·la del IES La estació

La Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori, representada pel Director General d’Obres Publiques, Transports i Mobilitat, Carlos Domingo, va anunciar el 19 d’abril de 2018 “que per no crear incertesa als usuaris de la passarel·la de vianants sobre la carretera CV-81, s’ha establert un cronograma d’actuacions que té especialment en compte el calendari escolar i l’època estival, per no afectar els alumnes de l’Institut de la localitat. De tal forma a partir del 2 de juliol es procedirà al tall de la passarel·la de vianants fins al dilluns 17 de setembre, moment en què s’obrirà de nou la passarel·la coincidint amb l’inici del curs escolar”. Estes declaracions del Sr. Domingo que recull a la nota de premsa oficial de Conselleria de la seua visita a l’inici de les obres de la rodona sobre la CV-81 al seu pas per Ontinyent afecten directament a l’alumnat de l’IES l’Estació que han començat el curs escolar el 10 de setembre d’enguany.

Per la seua banda el Govern Local socialista va declarar, en nota de premsa oficial del 30 de juliol de 2018, en el mateix sentit que “està previst que estiga a punt abans del 17 de setembre, igual que la part que executa la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori”.

Des del Grup Polític Municipal Compromís expliquen que “no entenem la descoordinació de la Conselleria d’Habitatge i del Govern Local socialista, ja que el curs 2018-2019 s’inaugura el 10 de setembre de 2018 com es pot apreciar a la seua pàgina web. El nostre regidor, Vicent Xavier Vila ha lamentat que des de les dues institucions valencianes responsables de l’obra de la passarel·la sobre la carretera CV-81 no s’ha produït la coordinació adequada i això ha repercutit sobre la mobilitat dels alumnes de l’IES l’Estació en el seu inici de curs. Compartim la decepció de molts ciutadans d’Ontinyent afectats que han manifestat el seu malestar per les xarxes socials”.

Al mateix temps Vila, des del Grup Polític Municipal, demana al regidor responsable de l’àrea de Territori i Urbanisme, Jaime Peris, que “explique la ciutadania el perquè d’aquesta descoordinació i si s’han pres mesures per a facilitar l’accés a l’alumnat de l’IES l’Estació mentre dure el retràs en la finalització de les obres de la passarel·la”.

Des de la regidoria de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent assenyalen que sh’ha actuat en tot moment de manera coordinada amb la direcció del centre educatiu, des del qual, a més, s’ha confirmat que fins al dia de hui al centre no s’ha registrat cap queixa sobre les obres de la passarel·la. Des del mateix centre s’ha explicat que s’ha informat reiteradament a l’alumnat i familiars dels terminis i la marxa de l’obra. A més per tal de facilitar l’accés a l’alumnat de l’IES l’Estació, la Conselleria d’Educació ha disposat un autobús addicional als que ja hi havia, per arribar a 4 en total, cosa que permet traslladar a la totalitat de l’alumnat d’ESO del centre

També expliquen que els autobusos que disposa l’Ajuntament per a l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius ha augmentat la seua freqüència de pas, amb horaris que es poden consultar a la pàgina web de l’IES l’Estació. Finalment l’empresa constructora contractada per la Conselleria ha comunicat a l’Ajuntament que les obres de la passarel·la està previst que finalitzen la propera setmana, a finals de la qual la mateixa es podrà obrir per al seu ús.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent se sent enganyat perquè el “nou bus del govern municipal és l’antic però repintat”

Calabuig i Alberola han denunciat "l'estratagema del govern municipal per vendre'ns com a nou i millor el mateix bus obsolet d'abans, però repintat i amb rètols molt bonics"