Compromís agraeix que l’Ajuntament accepte la proposta de repartir mascaretes fetes a Ontinyent

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha agraït que el govern municipal haja anunciat la intenció de repartir 40.000 mascaretes fetes a Ontinyent per a tota la població. El regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola s’han mostrat satisfets perquè el govern municipal haja pres aquesta decisió, després que Compromís ho proposara públicament el passat 8 d’abril.

Tal com ha assenyalat el regidor i portaveu del grup valencianista, Nico Calabuig, “celebrem que algunes de les propostes que estem fent des de Compromís per Ontinyent estiguen sent acceptades i compartides pel govern municipal. En aquest cas es tracta de l’adquisició i repartiment entre la població de mascaretes fabricades a Ontinyent, una petició que vam realitzar públicament fa pràcticament un mes, el 8 d’abril. Volem agrair al govern municipal que vaja a portar-la a terme”.

Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha recordat que “encara que en un primer moment les principals autoritats sanitàries no creien convenient recomanar l’ús generalitzat de mascaretes, a hores d’ara les mateixes autoritats ja porten setmanes plantejant que siguen utilitzades en tots els casos possibles. En eixe sentit, guanya encara més importància aquest accés a les mascaretes per part de la gent d’Ontinyent, tal com vam proposar a principis d’abril. Junt amb açò, és molt important seguir complint la resta de mesures preventives que depenen de totes i cadascuna de les persones”.

Nico Calabuig també ha apuntat que “estem contents perquè el govern municipal també coincideix en altra proposta feta per Compromís per Ontinyent, en relació amb l’ampliació de les terrasses dels bars i restaurants. És una bona notícia que l’hostaleria puga ampliar les terrasses, tal com vam demanar, ja que la mesura ajudarà a dinamitzar el sector, i permetrà protegir la salut de les persones i els llocs de treball. I tot açò, tenint en compte en tot moment la convivència en els espais oberts amb el pas dels vianants.”

Per últim, Paloma Alberola ha conclòs destacant “la nostra satisfacció per comprovar que les propostes i idees que plantegem són útils per a contribuir a solucionar la difícil situació que vivim en aquests moments, així com les seues conseqüències futures. Seguirem en eixe camí propositiu, i entre totes i tots eixirem endavant. Per això volem agrair a la immensa majoria de la ciutadania d’Ontinyent la seua actitud i comportament tot aquest temps, i llançar un missatge d’ànim i força per acabar de véncer aquesta crisi”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa desenvolupar un projecte de recollida i tractament de residus fitosanitaris

El passat 14 de maig, el grup municipal Compromís per Ontinyent feia arribar al Consell …