fitur 2019
Home > Ontinyent > Torró lamenta que Urenya insinue que era millor tenir el poble ple de fem

Torró lamenta que Urenya insinue que era millor tenir el poble ple de fem

La Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha lamentat que la portaveu del grup municipal Compromís per Ontinyent, Silvia Urenya, haja insinuat que davant la situació generada per la no retirada del fem el passat diumenge, era millor tenir el poble ple de fem, en criticar la decisió de l’alcalde Jorge Rodríguez d’ordenar la neteja dels carrers en la vesprada de dilluns.

Torró ha manifestat que “el fem estava generant un creixent problema de salut pública, que no és qualsevol cosa, i allò que va fer l’alcalde va ser posar-se al lloc, preocupar-se pel be de la ciutadania i no plegar-se a cap xantatge. Una postura que va acabant sent clau en la negociació i va permetre tornar a la normalitat, atès que l’empresa havia perdut una de les seues bases, com era tenir el fem al carrer”, assenyalava.

EconomyCash Juny

La Secretària General dels Socialistes apunta que “sembla que açò li ha molestat molt a Urenya i a Compromís, que sembla que hagueren preferit arriscar-se a tenir els carrers plens de fem indefinidament. Per a nosaltres és molt important tenir una ciutat neta i sense problemes de salubritat, cosa que sembla que no preocupa tant a Compromís, al seu afany de buscar la manera de criticar a l’alcalde”.

Quant a les crítiques que també ha realitzat públicament l’alcalde d’Albaida, Josep Albert, a la decisió de l’alcalde d’Ontinyent, Torró manifestava que “allò que deuria fer Albert és ocupar-se de pagar allò que deu el seu municipi. Que és cert que li ve d’una herència de l’etapa del PP, però que ja porta 7 anys governant i si haguera aconseguit reduir l’endeutament del seu poble amb la Mancomunitat, segurament no s’haurien omplit els carrers de la comarca de fem”. És injust que la Mancomunitat li haja fer de banc a Albaida, i doblement injust que critique als dirigents de la Mancomunitat quan son els qui li han gestionat un pagament « en còmodes terminis » del deute generat pel seu municipi”, assenyalava.

Rebeca Torró destacava “el bon treball del President i Vicepresident de la Mancomunitat, perquè gràcies a la fermesa de Vicent Gomar i Jaime Peris davant el xantatge de l’empresa les pretensions inicials de Recisa es van rebaixar substancialment i s’aplegava a un acord que no difereix molt d’aquell al que s’havia arribat abans que l’empresa canviara la setmana passada les persones que estaven negociant”. En concret, els nous negociadors de Recisa demanaven el pagament de manera inmediata de 500.000 dels 892.876 euros de deute reconegut, però finalment es va acordar abonar 150.000 euros en maig, altres 150.000 en juny, i la resta en mensualitats de 21.600 euros des de maig d’enguny a febrer del 2022, data en la qual expira el servici.

Pel que fa a la factura de la replegada del fem en la vesprada de dilluns per part d’Urbaser, Torró demana a l’alcalde d’Albaida “que no es preocupe, que la factura d’Urbaser es pagarà per part d’Ontinyent a partir dels diners que s’estalviarà l’Ajuntament del pagament de la recollida de diumenge a la nit, a la qual Recisa no va prestar el servei”. La Secretària General dels Socialistes destaca que “Ontinyent ha exercit de capital de comarca, la crisi s’ha resolt de manera favorable i el que no esperàvem són les manifestacions deslleials que estan fent-se des de Compromís i el PP, dos partits que tenen molt, però molt més que callar que de parlar en el tema del deute de la Mancomunitat”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i voluntariat d’Ontinyent es coordinen per evitar incendis

L’Ajuntament d’Ontinyent i el voluntariat del programa “Ontinyent contra el Foc” impulsat per la Regidoria …