Ontinyent reforça la Policia Local amb 9 places d’agent i la incorporació de 5 nous vehicles híbrids

L’Ajuntament d’Ontinyent reforçarà el servei de la Policia Local durant aquest 2019 amb la convocatòria de 9 places d’agent i la incorporació de 5 nous vehicles híbrids. El regidor de Personal, Joan Sanchis, ha explicat que “és la primera convocatòria d’estes característiques en 10 anys (la llei de pressupostos no permetia substituir als funcionaris jubilats) que servirà per cobrir les places dels agents de policia que s’han jubilat o que han manifestat la voluntat de jubilar-se anticipadament al llarg de 2019. Amb esta convocatòria garantim un servei de qualitat a la ciutadania”, explicava.

De les 9 places aprovades, les bases de les quals es publicaran en breu al BOP de València i al DOCV, 7 seran proveïdes per mitjà d’oposició per torn lliure i les 2 places restants per mitjà de concurs de mèrits pel torn de mobilitat. A més, en el cas que estos dos últimes no foren cobertes per este procediment s’incrementaran a  les que s’han de proveir per oposició lliure. Esta nova convocatòria, per primera vegada, estableix una reserva del 30% de les places convocades per a dones per tractar de pal·liar la desigualtat de gènere en els cossos de policia local fent complir la legislació vigent.

Junt a les noves places, l’Ajuntament ha licitat el contracte per lloguer de 5 vehicles durant quatre anys per un import total de 162.043€. En concret, els tres turismes s’han licitat per un total de 25.432€ anuals i els dos tot terreny per un import de 23.585€. Tots ells seran híbrids (carburant i elèctric) perquè “no sols volem que els agents presten el servei policial en les millors condicions sinó també ajudar a reduir les emissions de gasos contaminants vist que és fonamental crear ciutats més sostenibles”, incidia Sanchis.

Pel que fa, al contracte de lloguer de vehicles el termini per presentar ofertes finalitza el proper 6 de maig, mentre que el termini per presentar instàncies per poder optar a una de les 9 places d’agent de policia local no s’obrirà fins que les bases hagen sigut publicades en el BOE, tot i que poden consultar-se a l’apartat de Gestió Administrativa-Recursos Humans de la web municipal.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …