Aquestos son els serveis mínims d’Ontinyent per limitar al màxim la mobilitat

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha informat aquest dilluns al voltant dels nous serveis mínims municipals que es posaran en marxa des d’aquest dimarts 31 de març, amb motiu del nou decret publicat pel Govern d’Espanya per tal de limitar al màxim la mobilitat dels treballadors i treballadores.

Aquests serveis mínims, que donen continuïtat a les mesures que ha pres l’Ajuntament per tal d’evitar la propagació del COVID-19 i fer front a l’actual crisi sanitària, contemplen que des d’aquest dimarts sols desenvoluparan el seu treball de manera presencial la Policia Local; Protecció Civil; Serveis Socials Essencials; Desinfecció i neteja viària; desinfecció i neteja d’edificis públics; Control de Plagues, desinfecció i manteniment de parcs i jardins; Cementeri (sols per a serveis funeraris); Registre General (ubicat a Casa Comte) i Servei d’atenció telefònica i Agutzils, a més d’aquells que puguen considerar-se essencials per l’Alcaldia.

Aquesta distribució dels serveis mínims ha estat comunicada a la presidenta de la Junta de Personal municipal i als portaveus dels grups polítics; establint-se que la resta de personal de l’Ajuntament continue realitzant la seua prestació mitjançant la fórmula de teletreball. Cal recordar que es manté suspesa l’atenció presencial als diferents espais municipals, atenent sols a l’edifici central amb cita prèvia telefònica al número 962918200; i que es mantenen paralitzats els terminis de tots els procediments administratius, incloent els de prescripció i caducitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Cementeri d’Ontinyent torna a obrir les portes des d’aquest dissabte

Des d’aquest dissabte 23 de maig, el Cementeri Municipal d’Ontinyent torna a obrir les portes …