728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > S’estrena la cinquena etapa de la ruta de Jaume I a la Vall d’Albaida

S’estrena la cinquena etapa de la ruta de Jaume I a la Vall d’Albaida

Diumenge pel matí, una trentena de cicloturistes van disfrutar de la cinquena etapa de Jaume I a la Vall d’Albaida. Arribats a l’estació de tren de la Pobla del Duc des d’Ontinyent, van prendre els Quatre Camins fins arribar a Llutxent on van poder realitzar una visita guiada a l’ermita de la Consolació i el monestir de Corpus Christi guiats per Míriam Estornell. L’expedició, amb quinze adults i quinze xiquets, va completar la ruta en dues hores i mitja amb parada inclosa per a esmorzar en l’àrea recreativa la Penyeta de la Pobla del Duc. La ruta la va organitzar el departament de turisme de la Mancomunitat conjuntament amb Ontinyent en bici i amb la col·laboració dels ajuntaments de la Pobla del Duc, Llutxent i el Palomar.

Paral·lelament, l’exposició itinerant Jaume I a la Vall d’Albaida es troba a la Casa de la Cultura de Castelló de Rugat fins a l’1 d’abril. La ruta Jaume I a la Vall d’Albaida forma part de l’anualitat 2017 del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida del qual formen part la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El projecte “Riu Viu” vol revitalitzar l’entorn del Clariano

El pla inclou 5 eixos d’actuació amb intervencions a executar en esta legislatura i la propera sobre 8 zones definides de l’entorn del riu