medieval2020

S’estrena la cinquena etapa de la ruta de Jaume I a la Vall d’Albaida

Diumenge pel matí, una trentena de cicloturistes van disfrutar de la cinquena etapa de Jaume I a la Vall d’Albaida. Arribats a l’estació de tren de la Pobla del Duc des d’Ontinyent, van prendre els Quatre Camins fins arribar a Llutxent on van poder realitzar una visita guiada a l’ermita de la Consolació i el monestir de Corpus Christi guiats per Míriam Estornell. L’expedició, amb quinze adults i quinze xiquets, va completar la ruta en dues hores i mitja amb parada inclosa per a esmorzar en l’àrea recreativa la Penyeta de la Pobla del Duc. La ruta la va organitzar el departament de turisme de la Mancomunitat conjuntament amb Ontinyent en bici i amb la col·laboració dels ajuntaments de la Pobla del Duc, Llutxent i el Palomar.

Paral·lelament, l’exposició itinerant Jaume I a la Vall d’Albaida es troba a la Casa de la Cultura de Castelló de Rugat fins a l’1 d’abril. La ruta Jaume I a la Vall d’Albaida forma part de l’anualitat 2017 del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida del qual formen part la Mancomunitat, la Diputació i la Generalitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un centenar d’alumnes participen en la campanya de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure”

Els premis es van entregar dissabte passat a la Sala Gomis d'Ontinyent