fira 728×90
Home > Medi Ambient > Renoven el col·lector del carrer Sant Jaume d’Ontinyent

Renoven el col·lector del carrer Sant Jaume d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a l’execució de diverses millores a la xarxa d’aigües del carrer Sant Jaume per resoldre el problema de filtracions que estaven registrant algunes vivendes de la zona. La intervenció, que era visitada aquest matí per l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez; el regidor coordinador de Territori, Jaime Peris; i el regidor d’Obres, Manuel Cuesta, atenen una reivindicació dels veïns de la zona del tram sense eixida situat a l’altura del carrer Tomás Valls, davant els problemes d’humitats que es registraven als seus habitatges.

Jaime Peris explicava que “la xarxa d’aigües residuals d’aquesta zona està formada per una galeria de rajola molt antiga, que recorre tot el carreró i desemboca en una barbacana, la qual arreplega gran part de les aigües pluvials del municipi. La part final d’aquesta galeria passa per sota d’una de les casa del carreró, la qual cosa produïa humitats en les parets d’algun dels edificis adjacents que es podien estendre a altres, un extrem del que ens van advertir els veïns i davant el qual estem actuant”, manifestava.

Les obres, pressupostades en 20.000 euros, contemplen el desviament de les aigües perquè vagen directament a la barbacana sense passar per sota de l’habitatge pel qual ara ho fan. “A més”, afegia el regidor d’Obres, Manuel Cuesta, “anem a aprofitar per a col·locar un col·lector que arreplegue les aigües i així deixar obsolet aquest tram de galeria, optimitzant al màxim la intervenció, com tractem de fer sempre en totes les actuacions municipals”, explicava. Així, es realitzarà la connexió des del pou existent en la confluència dels carrers Sant Jaume i Tomás Valls, i en arribar al final del carreró es realitzarà un pou per a desviar el col·lector i que no passarà per baix de cap edifici, entrant aquest per la porta d’accés a la barbacana.

L’actuació també contempla la demolició del paviment necessari per a la implantació de tots els serveis de sanejament, tot respectant la vorera existent en un dels laterals del carreró. A més per a executar la connexió del col·lector a la barbacana cal demolir la zona d’entrada a aquesta i les escales de baixada, sent reposada amb rajola ceràmica massissa. La intervenció, que es va iniciar el passat 20 de desembre, està previst que finalitze esta setmana.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent pren mesures per paliar deficiències de la Mancomunitat

S’ha aprovat iniciar els tràmits perquè la subvenció que dona Ecoembes pel reciclatge ontinyentí siga gestionada directament per l’Ajuntament