728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Albaida > L’ecoparc d’Albaida passarà a ser gestionat pel COR

L’ecoparc d’Albaida passarà a ser gestionat pel COR

El passat 22 de novembre la Comissió de Govern del Consorci de Residus V5 – COR va aprovar l’adhesió d’Albaida i Navarrés a la xarxa d’ecoparcs fixes gestionats pel Consorci. En el cas d’Albaida, el COR ha acceptat la cessió per a realitzar unes instal·lacions de nova construcció que suposaran una inversió de vora 570.000 euros.

Consell de Participació Social

En aquesta mateixa Comissió del COR s’aprovaven també les normes de funcionament intern del Consell de Participació Social del COR, així com la proposta de composició inicial. Aquest Consell de Participació Social és un òrgan de caràcter consultiu que abastarà tot l’àmbit territorial del Consorci, i els acords del qual seran tinguts en compte en la presa de decisions. Pel que fa als seus membres, hi haurà un president/a, vicepresident/a i secretari/a, a més de distints vocals, que seran representants d’associacions, entitats i col·lectius de les diferents comissions territorials. Altres cincs vocals procediran de l’assemblea del COR.

En el cas de la Vall d’Albaida, els membres d’aquest òrgan seran Francisco Luque (CC.OO.) i Julio Biosca (ajuntament de Fontanars dels Alforins) com a vocals, a més de José Manuel Marco, de l’Associació d’Emprenedors Rurals, que serà el secretari del Consell.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Inagurada l’exposició-homenatge a J. Segrelles amb l’entrega els premis als guanyadors del IV Certamen de Pintura Mural MESSA

L’exposició agrupa les obres que va fer J. Segrelles per a la revista anglesa “the Illustrated London News”