Bocairent concentra la celebració del Dia mundial del Medi ambient durant el cap de setmana

La Regidoria de Medi ambient de Bocairent celebra el dia mundial dedicat a la naturalesa amb propostes commemoratives específiques i amb una campanya de foment de la ciutadania canina. En el primer àmbit, les activitats d’aquest 5 de Juny es traslladen al cap de setmana i comencem amb un taller infantil divendres a les 18.00 h al Bar de la joventut de creació de “joguets amb reciclat”.

BocairenteDissabte arrancarà amb una pujada a l’ermita del Sant Crist a les 9.00 h de la mà del Centre excursionista local que enguany celebra el 50 aniversari. A continuació, a les 12.30 h, un espai recuperat recentment com és el pouet de sant Vicent acollirà un contacontes amb Rosa Fra; mentre que a les 20.00 h els responsables de l’empresa Mel de Bocairent, pioners en l’obtenció de la marca Parc natural creada per la Generalitat Valenciana, realitzaran una conferència sobre “L’abella a la serra de Mariola i al món”. A més, fins diumenge romandrà oberta l’exposició “En-Arborar! Arbres monumentals i paisatges arbrats” impulsada pel Museu de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) a la Sala Joan de Joanes.

Paral·lelament, el departament encapçalat per Paqui Cabanes posa en marxa aquest 6 de juny una sèrie d’activitats “per sensibilitzar la ciutadania i per donar-los a conèixer els drets i els deures dels propietaris d’animals de companyia”. Així, sengles xerrades de conscienciació a càrrec de la Protectora d’animals d’Alcoi als centres educatius de la localitat aproximaran la qüestió al jovent. Igualment, els dies 9 i 23 d’aquest mes tindrà lloc un curs d’ensinistrament caní amb Ànima Canina.

Finalment, la darrera proposta del cap de setmana a Bocairent serà la conferència “L’Hospital militar internacional d’Ontinyent i la sanitat en guerra” pronunciada per Joan Josep Torró, professor associat del departament d’Educació comparada i d’Història de l’eduacació de la Universitat de València. La cita forma part del cicle d’al·locucions sobre la contesa organitzat per l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) i es realitzarà divendres, 7 de juny, a les 20.00 h a la Sala Joan de Joanes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Renoven el sòl de seguretat dels jocs infantils amb plàstic reciclat

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà a partir d’ara un nou material reciclat per equipar el sòl de …