728x90px covid-aj-onti-01

Bocairent commemora el Dia mundial del Medi ambient

El desé aniversari de la declaració del parc natural de la serra de Mariola centra la programació

Bocairent celebrarà aquest pròxim cap de setmana, 8 i 9 de juny, la commemoració del Dia mundial del Medi ambient amb una programació centrada especialment en la serra de Mariola en el desé aniversari de la proclamació com a parc natural. No obstant, el passat dia 2 ja va quedar inaugurada una exposició de pintura i de fotografia que recrea alguns dels paisatges més significatius de la zona preparada pels membres d’Art-92 en una mostra que es pot contemplar fins diumenge a la Sala Joan de Joanes.

Així mateix, dissabte a les 8.30 h arrancarà la pujada fins l’ermita de Santa Bàrbara de la mà del Centre excursionista i a les 20.30 h un dels tècnics del parc, Miquel Vives, oferirà una conferència de posada en valor del paratge. Per la seua banda, els més menuts comptaran amb sengles tallers sobre reciclatge al Bar de la joventut: divendres serà de 18.00 a 20.00 h mentre que a l’endemà tindrà lloc entre les 17.00 i les 19.00 h.

Per a la regidora de Medi ambient, Paqui Cabanes, “Bocairent té en el seu patrimoni natural un tret definitori imprescindible de la seua Història, de la seua economia i de la seua idiosincràsia”, per tant, “les activitats previstes pretenen reflectir aquesta importància”. Igualment, Cabanes ressalta “la necessària conscienciació que des dels poders públics hem d’aportar a la població, especialment en el cas dels xiquets i de les xiquetes, per poder mantenir aquesta riquesa en el futur”, per això, “convide a veïns i a visitants a participar activament de les diferents propostes organitzades per arribar a tots els públics”.

Programació completa

  • 2 al 10 de juny > Sala Joan de Joanes > Exposició: “Paratge de Mariola” a càrrec d’Art-92
  • 8 de juny > 18.00 a 20.00 h > Bar de la joventut > Taller infantil: “Imagina, recicla i crea”
  • 9 de juny > 08.30 h > Des de la plaça de l’Ajuntament > Pujada a l’ermita de Santa Bàrbara
  • 17.00 a 19.00 h > Bar de la joventut > Taller infantil: “Jugar a reciclar: fer instruments musicals”
  • 20.30 h > Sala Joan de Joanes > Conferència: “Serra de Mariola: llegendària terra nostra. Posada en valor del patrimoni de la serra” a càrrec de Miquel Vives i Miralles, tècnic del parc natural

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Millora de l’enllumenat a l’entorn de la piscina coberta i poliesportiu

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a millorar l’enllumenat de l’entorn de la piscina coberta municipal, amb …