3.400 persones van visitar el Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida en 2016

3.400 persones van fer ús l’any passat del Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida. D’ells, 3.200 van arribar durant el passat curs escolar. Escoletes, col·legis d’infantil i primària, centres d’ESO i de persones amb diversitat funcional van disfrutar d’unes instal·lacions que combinen la formació en matèria de circulació amb un circuit de karts com a principal atractiu, amb l’educació ambiental gràcies als cultius ecològics o la granja d’animals. Per al president de la Mancomunitat i alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, «El Parc s’ha convertit en una infraestructura formativa i multidisciplinar de primer ordre gràcies al bon fer dels treballadors del SOPROVA».

Des de fa uns anys també, el Parc acull una escoleta d’estiu que esgota les places que enguany, amb la proposta Mites i llegendes ha comptat amb 165 inscrits de set pobles de la comarca. Els personatges mitològics van servir de fil conductor per a treballar temes com l’agricultura ecològica, l’educació vial, l’educació ambiental, els experiments científics, la vida a la granja, els transports sostenibles o l’observació d’ocells i disfrutar de la piscina.

Finalment, el Parc aprofita les seues instal·lacions per a oferir la formació de taller ocupacionals com el de l’Ombria del Benicadell, que es va desenvolupar del 27 de novembre al 26 de maig amb 30 alumnes-treballadors i 6 docents en les especialitats d’interpretació i educació ambiental; instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; i repoblacions forestals i tractaments silvícoles que van realitzar el seu treball al Paisatge Protegit de l’Ombria del Benicadell. En tot cas, la notícia més positiva és que 7 dels alumnes havien trobat feina abans de juny.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Restablert el servei de bus urbà

El bus urbà d’Ontinyent torna a prestar servei de manera adaptada a la Fase 2 …