Ajuntament d'Albaida

Una persona detinguda a Albaida per un delicte d’estafa i altre de simulació de delicte

La Guàrdia Civil de València va procedir a la investigació d’una persona per simular un robatori amb violència i intimidació quan eixia d’una entitat bancària en la localitat d’Albaida.

Aquesta actuació s’emmarca dins dels serveis establits per a prevenir i evitar la comissió de delictes relacionats amb l’estafa i simulació de delicte en la província de València.

El passat 2 de maig, la Guàrdia Civil va tenir coneixement d’uns fets, mitjançant una denúncia d’un home, que indicava que havia patit el robatori de joies i diners en efectiu quan eixia d’una entitat bancària.

Immediatament es va iniciar un operatiu per part de la Guàrdia Civil de Benigànim i Ontinyent, encaminat a esclarir els fets denunciats per aquesta persona. Fruit de les gestions realitzades, els responsables de la recerca van poder comprovar que el robatori va ser simulat per aquesta persona, la qual després de posar la denúncia falsa, va estafar a la seua asseguradora amb 1.080 euros, a través de diversos efectes que es declaraven com sostrets i estaven en poder dels denunciants en un traster proper al seu domicili.

La quantia dels efectes que figura en la denúncia ascendia a 300 euros, un rellotge i un anell d’or.

Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la investigació d’un home de 69 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte de simulació de delicte i delicte d’estafa. Les diligències han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats d’Ontinyent.

La Guàrdia Civil de València adverteix de les conseqüències en les quals pot incórrer el denunciant si es demostra que els fets denunciats són falsos o que ha sigut víctima de fets inexistents, per açò es recorda que la presentació d’una denúncia falsa comporta la comissió d’un delicte.

Font: Guàrdia Civil

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …