Home > General > Ontinyent lliura els V reconeixements al treball per la igualtat d’oportunitats

Ontinyent lliura els V reconeixements al treball per la igualtat d’oportunitats

L’ajuntament d’ lliurava el passat divendres a la els reconeixements que el consistori ha realitzat per cinquè any consecutiu a persones que han  treballat per la d’oportunitats a la ciutat: la comare Helena Gandia; la defensora dels animals Maria Albiñana; l’activista de la Maruja Vaello i l’empresària Conchín Pla.

En l’acte, junt a les pròpies guardonades, intervenien la regidora d’Igualtat, Paula Garcia, i el tinent d’alcalde Jaime Peris, en presencia d’un auditori de 200 persones on també es trobaven els regidors , , Sayo Gandía, Virtudes González, , Patrícia Folgueras, i Paco Penadés.

L’acte incloïa un vi d’honor i l’actuació del grup musical ESIR, tot al marc de les diferents activitats que tenen lloc fins al proper 26 de març al voltant del Dia Internacional de la Dona organitzades des de la regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament.

Les més immediates seran aquest dimecres a les 20:00 amb la projecció del film “La estación de las mujeres” al ; i dijous amb les xerrades “Dones en progrés al municipi de Cayes Jacmel. Haití” a les 17:00 hores al saló d’actes de la de Municipis; i “Princeses i Superherois. Repensar les relacions en l’adolescència des de les families” a les 19:00 hores a la Sala Gomis, als dos casos amb entrada lliure.

Divendres 10 a les 16:30 actuarà la contacontes Anna Griott; i divendres 17 a les 16:30 hores altra contacontes, Sherezade, amb l’espectacle “La lluna a la finestra” portarà els seus contes per a nadons. Finalment, de dimecres 22 a diumenge 26 de març tindrà lloc un cicle de cinema per la igualtat de gènere. El conjunt de la programació es pot consultar en l’apartat “Ontinyent Hui” de la web municipal www.ontinyent.es

Relacionats

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

132.000 euros de la Diputació per pavimentar carrers i camins d’Ontinyent

Una subvenció de 132.000 euros del Pla de Camins i Vials de la Diputació de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *