Ontinyent implica als veïns a la neteja viària informant-los al detall sobre el seu procés

L’acció forma part del projecte “Ontinyent Saludable” i inclou la possibilitat de consultar calendaris, horaris i recorreguts del servei a la web municipal

El Govern d’Ontinyent, mitjançant la Regidoria de Neteja, va a procedir a donar difusió detallada a la ciutadania al voltant de la neteja viària, fent accessible des de la web municipal els calendaris, horaris i recorreguts de l’equip responsable d’aquest procés. El Regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que l’acció forma part del projecte de sensibilització ciutadana “Ontinyent Saludable”, posat en marxa en 2012 per reforçar i donar continuïtat al pla de xoc de neteja viària “que pretén fer una ciutat el més neta possible, un objectiu per al qual és imprescindible implicar activament a la ciutadania”, assenyalava.

D’aquesta manera, els veïns i veïnes podran accedir a través de la web municipal (www.ontinyent.es) a una completa informació que inclou els mapes amb els recorreguts que el servei de neteja viària fa pels diversos carrers tant en temporada alta (15 de març a 15 d’octubre) com baixa (els 6 mesos restants de l’any), i els serveis especials de diumenges i festius, a més de les hores a que s’efectuen les tasques de neteja o la seua freqüència.

Cuesta manifestava que amb esta actuació “plasmem novament en accions concretes l’aposta del Govern d’Ontinyent per la transparència en la gestió i la participació ciutadana. A més cal recordar que la neteja influeix directament en el benestar de les persones i en la imatge de la ciutat, de la qual hem de tenir la màxima cura per tal que les accions de promoció econòmica que es fan per atraure visitants tinguen l’efecte desitjat”, incidia el regidor.

Aquesta acció inclosa dins el projecte “Ontinyent Saludable” es suma a la recent campanya de sensibilització anomenada “No fem de la ciutat un femer” dirigida als propietaris dels gossos, de cara a potenciar la recollida dels excrements en la via pública, i a altres accions empreses des de la Regidoria com ara com la col·locació de al voltant d’un centenar de noves papereres en diversos punts de la ciutat on no havia o les tasques de neteja extraordinària incloses als diversos barris dins del Pla de Xoc de Neteja Viària. Manuel Cuesta incidia en què “el DNI d’una ciutat és la imatge que dona als seus veïns i visitants, i volem que aquesta siga el més neta possible”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Suspesa la setmana Santa a Ontinyent

Les conseqüències del COVID-19 no paren de deixar-se notar a la ciutat. Després de la …