Home > Economia > Empreses i comerços > La Plataforma per la Reindustrialització Territorial es reuneix a Ontinyent amb la Comissió d’Indústria de Les Corts

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial es reuneix a Ontinyent amb la Comissió d’Indústria de Les Corts

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial (-FEDAC-IBIAE) ha mantingut una jornada de treball a amb el President de la Comissió d’Indústria de Les Corts, Víctor García (Compromis) i membres de la mateixa de tots els partits polítics amb representació parlamentària, en concret Fernando Pastor (), Noelia Hernández (PSPV-), Rosa García (Ciudadanos) i José Almeria () amb l’objectiu de conèixer sobre el terreny la indústria del territori i els projectes que està impulsant la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, especialment el Projecte Área Industrial de Calidad (AIC).

En el transcurs de la jornada, la Comissió d’Indústria de les Corts ha tingut ocasió de visitar diverses empreses industrials d’Ontinyent (Visdel-Visdeltex, Lidem, CotopurCotoblau- Kamasana,Tacome i Inel) on han pogut constatar l’alta qualificació industrial de les mateixes i la seua aposta decidida per la i la internacionalització, característiques comunes de les empreses industrials de l’Eix Industrial La -L´Alcoia-La Foia.

La jornada de la Comissió d’Indústria de Les Corts ha finalitzat reunint-se amb els representants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, qui els han traslladat la necessitat dedonar suport al sector industrial del territori i de la , si es vol estar entre les regions més desenvolupades d’Espanya i Europa, creadores d’una ocupació industrial de qualitat. Tots els assistents a la reunió han coincidit en la importància estratègica de la industrial que ha d’aplicar-se a través de projectes com el AIC, basat a més en la cooperació i vertebració territorial.

La Comissió d’Indústria de Les Corts i la Plataforma per la Reindustrialització Territorial s’han emplaçat per mantenir una estreta comunicació a fi de seguir avançant i col·laborant en projectes i assumptes concrets que afecten a la indústria.

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’inicien els treballs de pavimentació de huit carrers i camins d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana els treballs de pavimentació de 8 carrers i camins …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *