La Marxa per la Discapacitat arriba aquest cap de setmana a Ontinyent

L’Alcalde d’Ontinyent i el Regidor de Política Social rebran als participants diumenge en l’Ajuntament

Ontinyent acollirà aquest cap de setmana el pas de la marxa “Discapacitat en Marxa pel Respecte i la Dignitat”, una marxa a Peu que partia el passat 19 de novembre des de Villena en direcció a Les Corts, a la qual participen treballadors, pares i usuaris de centres de discapacitats i malalts mentals, que reclamen el pagament dels diners que es deu a estos centres.
Els organitzadors han explicat que la marxa pretén “despertar la sensibilitat dels polítics i de la societat en general” per aconseguir l’anul·lació i negociació de la nova proposta de finançament que es vol implantar i que posa en perill la situació laboral dels treballadors i la qualitat de vida de els usuaris, ja que, en cas contrari “s’atempta contra la dignitat i el respecte a les persones, en deixar a aquest sector en una situació de risc d’exclusió social”. A més a més, reclamen la creació d’una taula negociadora representada per totes les parts (entitats titulars, treballadors, usuaris, familiars i administració) per resoldre el futur del sector.

La sisena etapa de la marxa arribarà dissabte al voltant de les 17:00 hores al Pont del Salt del Bou d’Ontinyent, després de caminar 30 quilòmetres des d’Alcoi. Diumenge, a les 10:00 hores, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor de Política Social, Manuel Ruiz,  rebran als participants en l’Ajuntament, on es procedirà a la lectura d’un manifest. Posteriorment començarà la setena etapa, de 25 quilometres, en direcció a Xàtiva. La marxa finalitzarà dimecres 28 de novembre, amb l’arribada a Les Corts Valencianes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …