Concentració per evitar el tancament de la linia de tren Xativa-Alcoi

La Plataforma Salvem el Tren  convoca una concentració el proper dissabte 27 d’Octubre de 11:30 fins les 12:30 hores davant l’Estació del Nord de València , per tal de reivindicar la continuïtat de la línia València- Xàtiva-Ontinyent –Alcoi .

Acudirem a l’Estació de València amb el tren que disposa dels següents horaris:

 

Alcoi

Cocentaina

Agres

Ontinyent

Agullent

Albaida

Bufali

Montaverner

La Pobla

Benigànim

Genovés

Xàtiva

València

08:5

09:03

09:13

09:23

09:29

09:34

09:37

09:41

09:47

09:52

10:00

10:06

11:05

 

Aquesta iniciativa naix a voluntat de la Plataforma Salvem el Tren, recolzada per la societat civil de les poblacions de les comarques centrals, entitats socials i empresarials, i Ajuntaments de la zona.

Amb aquesta acció reivindicativa, la Plataforma busca donar a conèixer i fer visible la necessitat d’existència d’aquesta línia com a eix vertebrador i servei d’utilitat pública. La desaparició de la línia implicaria, per exemple, , ja que la línia connecta tres ciutats universitàries com són Ontinyent, Alcoi i València.

La falta d’inversió en la línia i la poca freqüència d’horaris, i sobretot la manca de interès per millorar la línia, fan que s’infrautilitze. La Plataforma sempre ha reivindicat que certes xicotetes millores en la línia que no tenen un cost elevat ,ni molt menys, millorarien momentàniament l’afluència al servei.

Aquesta línia en 2010 fou utilitzada per més de 150.000 persones segons les dades publicades per la mateixa empresa , malgrat els nombrosos entrebancs que des de les diferents administracions i l’empresa RENFE empren per tal de dissuadir els i les usuàries. De fet posem en seriós dubte que les dades d’usuaris que dona la concessionària siguen reals, defensem que en són més els usuaris que han emprat la línia.

La Plataforma Salvem El Tren torna a advertir que no és una concentració més, és una concentració vital per al futur de la línia, donat que el tancament pot ser imminent. Per tant, convidem doncs a que el proper dissabte  27 d’octubre la ciutadania de les Comarques Centrals torne a recolzar aquesta acció i ens acompanye a València amb el nostre tren.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent mantindrà tancat els pàrkings d’accés al Pou Clar durant tot l’estiu

L’Ajuntament d’Ontinyent mantindrà tancades les zones de pàrking d’accés al Pou Clar durant tot els …