Un jove de la Vall d’Albaida i vinculat a Ontinyent participa en la Mongolia Bike Challenge 2014

A hores d’ara ha començat la Mongolia Bike Challenge 2014. La prova, que se celebra des del passat 1 de setembre fins al diumenge 7, compta amb un esportista de la Vall d’Albaida, Salvador Marrahí, entre els 108 esportistes professionals i amateurs de tot el món que participen. A més, cal destacar que és l’únic valencià de tots els participants.

Marrahí està molt vinculat de forma personal i familiar a Ontinyent, i durant el mes de maig ja es va reunir amb Pepe Pla, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, per mostrar-li els detalls de la prova en la qual participaria durant la primera setmana de setembre. El consistori ontinyentí, per la seua banda, va brindar al jove el seu suport i col·laboració.

La Mongolia Bike Challenge 2014, que té un recorregut d’uns 900 quilòmetres, presenta etapes de fins a 175 quilòmetres i desnivells de més de 2.900 metres, que Marrahí ha de recórrer en bicicleta de muntanya. Tot i aquestes dures condicions, l’esportista de la Vall d’Albaida ja compta amb una experiència destacable, gràcies al seu recorregut professional a escala internacional, amb la participació en proves com la “Titan Desert” de 2011, celebrada al Marroc, o la Carrera del Desierto de Mina de Mèxic, de l’any 2012, on es va proclamar guanyador.

Sobre la participació de Marrahí a la prova de Mongòlia, Pla expressava al mes de maig que “és un orgull per a tota la comarca comptar amb l’únic esportista valencià que ens representarà en esta èpica prova, un esdeveniment únic on estem segurs que, amb el seu habitual treball dur i sacrifici, Salva Marrahí va a sumar un nou èxit al seu creixent palmarès”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Els entrenadors del Club Martínez Valls Bàsquet continuen formant-se durant el confinament

L’estat d’alarma i el confinament no ha frenat l’activitat del Club Martínez Valls Bàsquet. Els …