728×90 caixa onti
Home > Esports > Torna la “Iberian Race” en un circuit urbà a l’esplanada d’accés a El Teler

Torna la “Iberian Race” en un circuit urbà a l’esplanada d’accés a El Teler

Ontinyent acollirà el proper 22 de setembre el “I Duelos OCR Concept Fit-Iberian Race”, una cursa d’obstacles en un recorregut de 440 metres habilitat a l’entorn peatonal del centre comercial El Teler, organitzada pel gimnàs Concept Fit amb la col·laboració de l’Ajuntament i diverses empreses patrocinadores.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, assistia a la presentació de la prova, de la que destacava “l’espectacularitat, a més en un entorn urbà poc habitual per a proves d’estes característiques, que va a ser molt atractiu tant per a participants com per al públic assistent. Animem a la ciutadania d’Ontinyent i la comarca a acompanyar-nos i gaudir d’aquest esport tan de moda de la mà d’alguns dels millors competidors de la Comunitat Valenciana, ja que la prova està inclosa en la lliga autonòmica de duels de curses d’obstacles OCR”, assenyalava.

La prova d’Ontinyent començarà a les 9:30h i tindrà com a recorregut el perímetre del centre comercial, en un circuit de 440 metres que no afectarà al trànsit rodat. La competició està estructurada en duels individuals subdividits en categoria masculina i femenina i en equips mixtes, els quals estaran compostos per dos dones i un home o dos homes i una dona. Amador Martínez, director de carrera, explicava que es tracta d’una prova exigent, però oberta a tots els majors de 18 anys i animava “a totes els veïns i veïnes d’Ontinyent i comarques properes que s’acosten per veure en directe aquest esport perquè quedaran sorpresos i segur que passen un matí agradable”.

Els i les participants hauran de superar obstacles en suspensió, considerats un dels més durs que hi ha a nivell nacional, però també d’equilibri i d’altres on el corredor arrossegarà certa quantitat de pes. L’emoció es mantindrà fins al final no sols per l’exigència de la prova sinó perquè la carrera està organitzada en fases eliminatòries de dos tipus. Una d’elles per cronometratge i l’altra per posició d’entrada a meta. A més, en les diferents fases d’eliminació variarà els obstacles a superar on els atletes trobaran cada vegada major dificultat a mesura que s’acosten a la fase final. Tots els guanyadors de les diferents categories tindran premi en forma de xecs –regal.

Javi Mateu i Rubén Enguix copropietaris del gimnàs Concept Fit, tenien paraules d’agraïment per a la col·laboració amb la prova tant de l’Ajuntament com de les empreses Lurbel i Economy Cash i el Centre Comercial El Teler.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent acull l’última prova de la X edició del circuit de curses populars de la Vall d’Albaida

Aquest cap de setmana es celebra l'última prova de les curses incloses dintre de la desena edició del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida organitzades per la Mancomunitat