Ontinyent reobri la piscina coberta després de reparar els seus problemes estructurals

L’actuació sobre les oxidacions descobertes ha obligat a mantenir tancada la instal·lació durant 15 dies

L’empresa concesionària mantindrà la prestació del servei fins al 31 de juliol en les mateixes condicions que fins ara

La piscina coberta d’Ontinyent ha reobert les seues portes després d’haver-se reparat els problemes detectats a les estructures de formigó de la part adjacent al sostre d’esta instal·lació inaugurada en l’any 2001. Les obres, que han obligat a mantenir tancada al públic la piscina durant 15 dies, han inclòs millores al tractament d’aigües, a les dutxes dels vestuaris tant masculí com femení, la protecció hidròfuga i l’acabat, entre altres intervencions que seran finançades amb part de la subvenció d’enguany del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, recordava que la intervenció s’ha realitzat per tal de garantir l’estabilitat futura de l’edifici, tot i que per ara no hi havia risc d’enderroc, i que el fet de realitzar ara les obres “ha estat degut a fer-les coincidir amb la finalització del contracte amb l’empresa adjudicatària en una data que no és la millor, però que va ser la que es va determinar en l’anterior legislatura”.

Tot i que el concurs per a assumir a partir d’ara la gestió de la piscina es declarara desert, després que l’empresa guanyadora es retirara, el Govern d’Ontinyent prorrogarà fins al proper mes de juliol el contracte de la piscina coberta amb l’actual concessionària per evitar el tancament del servei. Esta pròrroga permetrà continuar amb el servei sense que es vegen afectats els usuaris ni els més de 20 treballadors que té la piscina, modificant-se durant els propers mesos el plec de condicions per a tornar a traure el servei a concurs.

Fins aleshores, Brakesport, SL, reprèn els mateixos serveis i amb els mateixos preus i horaris que fins ara, tal com confirmava la Coordinadora de la Piscina Coberta, Mª Carmen Silvestre, qui recordava que entre les activitats a l’abast dels usuaris, a més de la natació lliure, hi ha spinning, aquarobic, pilates, gap, body power o body balance, entre d’altres, “tot amb els mateixos horaris i amb els mateixos monitors”, explicava.

Des de la Regidoria d’Esports, Pepe Pla convidava a la ciutadania “a fer ús de la piscina coberta amb normalitat, i aprofitar tots els beneficis per a la salut que comporta la pràctica de les modalitats esportives que els ontinyentins i ontinyentines tenen al seu abast en estes instal·lacions municipals”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

En marxa un servei d’atenció psicològica per a esportistes

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un servei d’atenció psicològica a …