Més

L’Ontinyent no passa de l’empat amb pèssima actuació arbitral

Altres notícies

Font: Aficionats del Ontinyent

El conjunt dirigit per Roberto Granero ha realitzat un treball exhaustiu per superar el Real Zaragoza B, en un xoc marcat per un penal dubtós assenyalat per López Martínez al minut 13 a favor dels visitants. Els ontinyentins han reaccionat de seguida, però els aragonesos han contestat de nou per deixar el 1-2 en el primer període. Kikín ha fet l’empat en l’inici de la represa però el marcador no s’ha mogut a pesar de crear més jugades ofensives del que sol ser habitual.

El tècnic de Xella ha alineat: Alberto, Diego Alegre, Borja, Òscar López, Àlex, Forte, Urrea, Béjar, Kikín, Salero i Javi Gömez. Aquest últim, junt amb Urrea, han estat les novetats a l’onze titular.

L’inici de l’encontre ha vingut marcat per la pena màxima assenyalada pel col·legiat murcià, en veure unes possibles mans dels locals a la vora de l’àrea. Joshua ha estat encertat per avançar el filial saragossà. L’afició ontinyentina ha esclatat indignada davant l’actuació arbitral.

Només tres minuts després Javi Gómez ha buscat porteria amb el rebuig del porter visitant Pablo, el baló solt ha quedat per a Javi Salero que no ha fallat per posar l’empat a un.

Quan semblava que l’Ontinyent podia imposar-se al joc visitant, els de Saragossa s’han tornat a avançar al marcador gràcies al gol de Nierga un minut després.

Els locals han treballat dur en busca de l’empat novament. Passada la mitja hora una bona centrada de Béjar des de la dreta ha trobat la rematada de Javi Gómez, però el colp no ha estat bo i ha acabat en les mans de Pablo.

Poc després Kikín ha trobat Salero en profunditat, però de nou Pablo ha estat atent per eixir al limit de l’àrea.

L’àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc a Béjar, després que aquest haja rematat una centrada mesurada que arribava per l’esquerra.

Ja es consumia el primer període quan Javi Gómez ha rebut una passada en profunditat, el davanter s’ha escorat massa i el seu llançament ha trobat la part exterior de la xarxa.

Al descans s’ha arribat amb clares mostres que l’Ontinyent podia fer la igualada en qualsevol moment, i els pressagis s’han complit en els primers instants de la segona part.

Kikín ha avisat en la primera jugada en engaltar un baló que ha eixit bombejat cap l’escaire oposat de la porteria, però Pablo ha atrapat en l’aire.

La següent jugada en atac ha acabat en el gol de l’empat. Una centrada des de la dreta ha trobat Salero al segon pal, aquest ha tornat a centrar l’esfèric perquè Kikín, de cap, trobara el pal oposat i empatar l’encontre. L’esfèric ha estat fregat pel defensa central, Meseguer.

Els blanc i negres no s’han conformat amb el gol, i pocs minuts després Béjar ha rebut una passada a les esquenes de la defensa visitant, però el control ha estat dolent i el remat forçat ha acabat en les mans del porter saragossà.

La següent jugada de perill ha arribat després d’unes clares mans xiulades uns metres fora de l’àrea. Albert Urrea ha tret en jugada d’estratègia cap al primer pal, on entrava amb avantatge Béjar. El seu llançament creuat ha estat massa fluix.

Els aragonessos han reaccionat al 51, amb un centrada des de l’esquerra que ha trobat rematador dins l’àrea xicoteta, però el baló ha anat centrat a les mans d’Alberto.

L’equip local havia de lamentar una nova ocasió en el minut 58, quan Salero ha fet una centrada des de l’esquerra a la que no ha arribat cap rematador.

De nou per l’esquerra, Óscar López ha sorprès en traure un baló fins la línia de fons, per buscar al segon pal Javi Gómez. El davanter ha quedat a pocs centímetres de contactar amb l’esfèric.

La notícia negativa ha arribat quan l’únic mig centre de creació amb que compta l’Ontinyent s’ha lesionat. Com més tard ha indicat Granero, Urrea ha hagut d’estar substituït per una sobrecàrrega d’isquiotibials. En el seu lloc ha entrat Mansilla, en una posició que no és natural per a ell.

Els saragossans han vist com se’ls anul·lava un gol en el minut 67 després d’una jugada per l’esquerra que ha acabat en centrada.

Mansilla ha pogut avançar els ontinyentins després d’una treta de banda esquerra que ha pentinat Javi Gómez al primer pal. El baló li ha arribat massa alt al central reconvertit, i el remat ha eixit per dalt de la porteria.

L’equip d’Esnaider ha reaccionat a baló parat, gràcies a una falta en la frontal treta per Joshua. El llançament ha superat la tanca i Alberto s’ha vist obligat a rebutjar a treta de cantó amb una sola mà.

Granero ha donat entrada a Carlitos per Javi Salero poc després.

Els visitants han tornat a aproximar-se ja al 81, amb una centrada des de l’esquerra que ha arribat al segon pal però la rematada s’ha passejat tota l’àrea ontinyentina sense crear més perill.

El patiment ha arribat en els últims minuts, amb l’expulsió per segona groga de Kikín. Ambdós amonestacions han estat per tocar amb les mans el baló.

Javi Gómez, acusat pel cansament de l’encontre, ha deixat lloc a Bardolet.

Es complia el minut 90, quan Borja ha intentat rematar una falta i ha xocat amb el porter visitant, quedant estès al terra. El filial dirigit per Esnaider ha continuat jugant fins finalitzar la jugada en gol, però el col·legiat murcià havia anul·lat el joc per atendre al jove central, que s’ha pogut reincorporar instants després.

Ja en l’afegit, Béjar ha tornat a gaudir d’una inmillorable ocasió per avançar els blanc i negres. L’atacant ha trobat la paret amb Bardolet i s’ha plantat davant el porter, però se li ha fet de nit després de vàrios tocs a l’esfèric i el remat ha trobat inevitablement el cos de Pablo.

Amb l’empat a 2 queda un sabor agredolç en el conjunt de la Vall d’Albaida, que ha desaprofitat una ocasió per posar-se dins de les zones privilegiades de promoció. Així i tot, el conjunt dirigit per Granero queda només a un punt de l’esmentada zona i el proper cap de setmana visitarà el Reus Esportiu, que és quart. Els de saragossa trauen suc al punt cuinat hui a El Clariano per mantindre’s en la posició de promoció de descens.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa