19/03/2024 - 4:07

L’ESET ONTINET reafirma el seu lideratge a la classificació

L’objectiu d’arribar a la Fase Classificatòria amb la millor condició està cada vegada més prop. A dues jornades de finalitzar aquesta primera etapa de la competició, l’ESET ONTINET no només és líder al grup B, sinó que també compta amb més punts que el líder del grup A.

Així, el passat dissabte, els de Nico Sánchez es veien les cares amb la UA FUNDACIÓ LUCENTUM, un dels grups forts de la competició. El partit començava amb la superioritat del rival, amb un primer quart que quedava amb un 9-17 al marcador. El partit donava un canvi en aquest moment, amb un gran quart que feia que el joc arribara al mitja part per 33-24. Després del descans, el tercer quart va estar més igualat, però els del Club Martínez Valls van continuar per davant, amb un 50-40. Finalment, l’ESET ONTINET aconseguia mantenir l’avantatge i el joc finalitzava per un 69-57.

El sènior A jugarà aquest cap de setmana una altra vegada en casa. Serà dissabte al pavelló municipal, a les 19.30 hores, contra el CB LA VILA, onzé a la taula classificatòria.

Sènior femení, 2 de 2

Bons resultats també per al sènior femení ESET ONTINET. L’equip dirigit per Javier Barberà tenia dos encontres el passat cap de setmana. El primer d’ells, corresponia a un partit ajornat, i tenia lloc el divendres al pavelló d’Ontinyent. L’encontre finalitzava amb un 69-42 contra el CB CASTALLA. Amb aquesta primera victòria del cap de setmana, el diumenge l’ESET ONTINET arribava amb força al pavelló, però el rival, CD SAN PEDRO MOIXENT, no va presentar-se al partit, el que feia que l’equip femení del Club Martínez Valls s’emportara automàticament la segona victòria.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria