19/03/2024 - 8:39

Gran treball per al CDO Gimnàstica Rítmica en Elx

Dissabte passat 2 de novembre el Club Deportivo Ontinyent Gimnàstica Rítmica, es va traslladar fins a la ciutat d’Elx per a competir en el trofeu de la ciutat.

Fins allí es van traslladar gran part de gimnastes del club, en primer lloc que van competir les 2 individuals cadets: Carolina Pla i Karen Bañuls que es classificava en segona posició pujant al podium amb medalla de plata. El conjunt Aleví de Federació Bàsic Queha competia en 5 pilotes, conjunt Aleví nivell basic Espanya competint amb 5 cordes i el conjunt infantil nivell basic Espanya amb 3 cintes i 2 pilotes, els tres conjunts obtenien un cinquè lloc en el qual se’ls atorgava un diploma a cada gimnasta.

Finalitzaven la competició classificant-se en segona posició i pujant també al podium amb medalla de plata per al conjunt sènior d’absolut. El conjunt sènior també va participar en el trofeu que va celebrar el club Almussafes el diumenge 3 de novembre.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria