Pedro Cavadas obrirà el curs acadèmic 2019/2020 al Campus d’Ontinyent

Pedro Cavadas, cirurgià reconegut internacionalment pels seus èxits en trasplants i reconstruccions, impartirà enguany la lliçó magistral que obrirà el curs acadèmic 2019/2020 al Campus d’Ontinyent de la Universitat de Valencia (UV). Així ho ha anunciat hui l’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui assenyalava que “poder anunciar que comptem amb Pedro Cavadas és un gran honor, i suposa oferir a l’alumnat del Campus i a la ciutadania en general la possibilitat de conèixer de primera mà l’experiència d’un professional sanitari de referència mundial i un exemple de solidaritat, que a través de la fundació que porta el seu nom proporciona cirurgia constructiva moderna a pacients desafavorits de països africans”, destacava.

Cavadas, que entre altres fites va dirigir el primer trasplantament mundial de cara, mandíbula i llengua, se suma així als destacats ponents per a l’inici del curs universitari al Campus d’Ontinyent. Jorge Rodríguez explicava en aquest sentit que “a l’hora de triar a la persona que dóna la lliçó magistral en este acte, el Patronat de la Fundació Campus Ontinyent sempre busca un professional que tinga alguna vinculació amb els títols de grau que s’imparteixen a la ciutat: Magisteri Infantil, ADE, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria”. Així, s’ha comptat amb figures com el mestre, i psicopedagog Pablo Pineda; l’exsecretari d’Estat d’Economia José Manuel Campa; l’oncòloga Anna Lluch, o el periodista Julián García Candau, entre d’altres. El primer edil feia referència expressa al periodista Iñaki Gabilondo, “els coneixements i curiositat vital del qual abracen totes les disciplines del Campus i alguna més”, afegia.

La lliçó magistral de Cavadas tindrà lloc al Centre Cultural  Caixa Ontinyent a partir de les 19:30 hores del proper dimarts 29 d’octubre, en una acte presidit per la rector de la UV, Mavi Mestre, i en el qual també intervindran l’Alcalde i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. Prèviament a l’obertura del curs acadèmic, tindrà lloc a les 19:00 hores un acte commemoratiu del 30 aniversari d’un Master en Direcció d’Empreses que es va realitzar en 1989.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …