728×90 caixa onti estiu

Ontinyent acull el IV Encontre de Centres Innovadors de la Comunitat Valenciana

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el Secretari Autonòmic d’Educació de la Generalitat Valenciana, Miquel Soler, inauguraran el proper dimarts a Ontinyent el IV Encontre de Centres Innovadors de la Comunitat Valenciana. La cita tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, l’IES l’Estació i el grup DIM-EDU, amb la col·laboració del CEFIRE de Xàtiva, i a la mateixa està prevista la participació de 320 persones de 60 municipis de València, Alacant i Castelló, que intercanviaran coneixements i experiències vinculades a la innovació educativa.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que, després de la Mostra de Projectes d’Innovació inclosa en la recent Setmana Pedagògica ontinyentina, l’organització d’esta jornada “suposa un pas més al creixement d’Ontinyent com a ciutat innovadora i educativa. Aquest camí està sent i ha de ser fruit d’un treball conjunt i de la implicació de la comunitat educativa, i en aquest sentit hem d’agrair la implicació de l’IES l’Estació en totes aquelles activitats innovadores que estan al seu abast”, destacava.

Junt a l’alcalde i el Secretari Autonòmic intervindran en la presentació el Subdirector General de Formació, Pedro Sigler; el Coordinador de DIM-EDU, Pere Marquès; i el professor de l’IES l’Estació Juan Torres, recentment distinguit com a segon millor professor de FP d’Espanya, qui també va participar com a ponent a la Setmana Pedagògica.

Les comunicacions es repartiran en quatre blocs i tractaran aspectes com la innovació amb i sense TIC i dins i fora de l’aula; plataformes de lectura lliure; processos d’innovació a nivell de centre; projectes de millora de la convivència; foment de la iniciativa emprendedora o innovació per a l’èxit, entre d’altres. A més hi haurà un espai de comunicacions “on-line” relacionades amb la innovació educativa que poden ser d’interès general, comptant-se amb les intervencions de representants d’empreses com ara Microsoft, Casio, Body Planet o Atlantic Devices.

Igualment, hi haurà ponències amb experts sobre aspectes com “Innovació i gestió del canvi”; “Centres innovadors”; “Tendències en Educació a nivell global”, l’educació emocional en Formació Professional”, i taules rodones sobre per a què i com innovar; com aprofitar els Museus a la docència; o la reducció del fracàs escolar. Hi haurà a més a més una exposició dedicada als recursos educatius, i un espai “tuit-notícies” on els assistents podran presentar breument informacions a la resta dels assistents. La jornada finalitzarà amb un apartat de conclusions.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Programació Mig Any Fester Ontinyent 2020

Divendres 21 febrer 18:00h Obertura mercat Medieval. Vida de campament, vila d’oficis. 19:00h Vestir al …