728x90px covid-aj-onti-01

Nova sala d’estudi oberta 24 hores durant l’època d’exàmens

Donar totes les facilitats possibles a l’estudiantat per estudiar en època d’exàmens. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament d’Ontinyent va a posar en marxa un nou servei de sala d’estudi oberta durant les 24 hores en època d’exàmens, pioner a les Comarques Centrals, i que podrà ser utilitzat tant per alumnat de la ciutat com d’altres localitats veïnes.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta sala estarà oberta ininterrompudament del 26 de desembre al 26 de gener al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel, on els i les estudiants podran accedir a qualsevol hora comptant amb calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya.

Borrell explicava que “és un salt de qualitat en l’oferta de serveis a l’estudiantat, i un pas més en la nostra aposta per ser una ciutat educativa, amb un servei que a més no es presta en cap altra de les ciutats del nostre entorn i només sol ser accessible en grans capitals”.

El regidor explicava que en total seran 40 les places que s’oferiran simultàniament en aquesta sala, que s’ha dotat de taules d’estudi especials amb separadors. A estes places

(que podrien ampliar-se a 50 si la demanda així ho fera necessari), s’afegiran durant el dia les 32 de que es disposa en la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual. Durant la nit romandrà obert el pati de la UNED per tal que les persones usuàries puguen fer recessos, i es comptarà dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la cura de les instal·lacions.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

‘Ens quedem a casa’, una guia d’orientacions per a les famílies

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat …