Presentació dels projectes pedagògics de cada centre educatiu d'Ontinyent. Setmana pedagògica Ontinyent 2019

La IV Mostra d’Innovació-Educació exposa 17 projectes “made in Ontinyent

La IV Mostra d’Innovació-Educació, que tenia lloc aquest dimarts al Centre Cultural Caixa Ontinyent, va servir per exposar públicament fins a 17 projectes de renovació pedagògica creats als diferents centres educatius de la ciutat. La jornada, a la que participaven tant centres públics com concertats, va reunir a vora 200 participants, i ha estat inclosa a les activitats de la “IVSetmana Pedagògica-Universitat de Primavera”, organitzada per la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la UV i l’Ajuntament d’Ontinyent. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que esta activitat “és una mostra de l’aposta educativa que fem des d’Ontinyent, una ciutat innovadora també des de la pedagogia. Activitats com estes ens permeten a més crear sinèrgies de tots els centres afavorint la cooperació”, explicava.  

Els projectes es van agrupar en tres àrees, principalment per l’edat als quals es dirigien. Els col·legis de primària van desenvolupar projectes basats en la ciència, la mediació escolar, contes, foment de la felicitat i coneixement financer. Pel que fa, l’alumnat de secundària va presentar projectes basats en ‘escape rooms’, quaderns d’aprenentatge o el foment del treball cooperatiu. En concret, una mostra de creació de sinergies va ser el projecte presentat en conjunt per l’IES Jaume I, el CC La Concepción i la Universitat de València basat en la participació ciutadana. L’alumnat d’infantil va presentar, així mateix, projectes basats en jocs on els contes, la lliure circulació, el treball amb els sentits i la inclusió van ser els protagonistes. 

D’entre les properes activitats al marc de la Setmana Pedagògica destaquen aquest dijous a les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent una conferència de l’activista social Mohamed El Amrani; la V Fira de l’Estudiantat divendres de 9:00 a 14:00 a la Plaça de la Concepció; i també divendres de 18:00 a 20:00 hores la II Fira d’Enseyaments Especials al Parc del Mestre Ferrero. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …