728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Comencen les obres de millora del CEIP Vicente Gironés d’Ontinyent amb la retirada de la coberta d’amiant

Comencen les obres de millora del CEIP Vicente Gironés d’Ontinyent amb la retirada de la coberta d’amiant

Les obres de millora del CEIP Vicente Gironés demandades per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Conselleria d’Educació ja han començat. Com va anunciar la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació, coincidint amb les vacances de Nadal, aquesta setmana s’han iniciat els treballs de retirada de la coberta d’amiant del centre educatiu. A aquesta actuació se sumarà, amb un pressupost de 450.034 euros, la instal·lació d’un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica.

D’aquesta manera, s’està procedint a la retirada de la coberta d’amiant per a substituir-la per una altra de fibrociment, aprofitant que l’alumnat no té classes fins al pròxim dia 8 de gener. Una vegada finalitzada aquesta primera intervenció es disposaran a continuar amb la instal·lació d’un ascensor que millorarà l’accessibilitat de l’edifici i la renovació per fases de tota la xarxa elèctrica.

EconomyCash Juny

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, incidia en “la voluntat del Govern d’Ontinyent per donar suport a l’educació i posar els centres públics de la ciutat en els millors condiciones possibles”. Bon exemple d’açò són també, els 194.000 euros que l’Ajuntament destina al projecte de la coberta del CEIP Bonavista o les obres de millora energètica en el Martínez Valls, que ja estén adjudicades i que es duran a terme gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València.

Cal afegir també que el ple d’Ontinyent ha aprovat esta setmana l’adhesió al pla “Edificant” de la Conselleria d’Educació, pel qual el Govern Valencià finançarà la realització d’altres diverses actuacions de millora en els centres de la ciutat.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2019

El regidor de Política Econòmica participa en l’acte que reconeix els treballs de fi de grau dels estudiants Ricardo Borja i Aira Ortiz