Alumnat de l’IES Jaume I participa en el Congrés Internacional de Ciudad Real

Escolars de 3r d’ESO de l’IES Jaume I d’Ontinyent van viatjar a principis d’abril fins a Ciudad Real per a participar en les II Jornades Internacionals. L’alumnat va presentar dos projectes sobre els quals han treballat a través del programa “NÓS PROPOMOS”, on diferents escoles i instituts treballen al voltant dels problemes del seu entorn.

Concretament les i els alumnes van presentar els projectes ‘Pipicans’ i ‘Serra d’Ombria’. En el primer d’aquests, el jovent explicava la idoneïtat de posar urinaris canins als carrers per evitar que les voreres estiguen brutes. Pel que fa al treball ‘Serra d’Ombria’ l’alumnat exposava millores als camins rurals i la vegetació d’Ontinyent.

Des del centre expliquen que aquesta experiència “va ser molt bonica perquè, de la mateixa manera que nosaltres hi havia molt d’alumnat d’altres ciutats. Estàvem tots allà reunits exposant amb llibertat i
felicitat per saber que hi ha gent que escolta i a qui li interessa cada un dels projectes, que hem fet per la millora del que volem”.

A més l’alumnat també va visitar el Parc Natural de ‘Las Lagunas de Ruidera’, Almagro, el Corral de Comèdies, el Parc Nacional ‘Tablas de Daimiel’ o els molins d’Alcazar de San Juan, entre altres.

Des de l’IES JAUME I han volgut agrair a l’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació Universitària Vall d’Albaida-Campus d’Ontinyent pel seu suport i col•laboració.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La “Brigada DANA” crea dos fanals artesanals per substituir els caiguts al Pont de Santa Maria

Dos operaris de la “Brigada DANA” amb experiència al sector de la restauració han creat …