57 estudiants comencen les seues practiques a l’Ajuntament d’Ontinyent

Jorge Rodríguez els anima “a aprofitar l’oportunitat laboral i formativa” que suposa aquest període

Aquest matí tenia lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ontinyent l’acte de benvinguda al 57 becaris que durant els mesos de juliol i agost participaran en diversos departaments municipals de les practiques pràctiques formatives remunerades del programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València.

DipuEtBecaOntinyent2013L’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat dels regidors Pepe Pla, Rebeca Torró i Manuel Cuesta, i la tècnica del departament, Emilia Tortosa, els donava la benvinguda “a la casa de tots i de totes”, on tots els becats “tindran una oportunitat laboral i formativa que han d’aprofitar”, destacava.

Enguany, per segona volta consecutiva, les pràctiques es duran a terme durant els mesos de juliol i agost, excloent el mes de setembre, al qual molts alumnes havien de tornar als seus estudis, aconseguint-se augmentar d’aquesta manera la xifra de beneficiaris, que anteriorment era de 38. Els estudiants estaran en pràctiques en l’Ajuntament d’Ontinyent amb una dedicació mínima de 27’5 hores setmanals i una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social.

De les 57 beques, 11 són per a l’àrea Administrativa i Econòmica; 10 per a Benestar Social; 7 per a Esports; 6 per a Arxiu i Museu; 4 per a Medi Ambient; 4 per a Turisme; 4 per a Grups Municipals i Premsa; 2 per Biblioteca; 2 per a Obres; 2 per a Educació i Joventut; 2 per a l’àrea Jurídica, 1 per a l’àrea informàtica; i 1 per Sostenibilitat; disposant tots els becaris dels seus corresponents tutors, que els serviran de guia.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació publica les pautes per a dur a terme l’admissió telemàtica per al pròxim curs

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat …