Home > Educació > 28 centres, entitats i associacions reivindiquen Ontinyent com a Ciutat Educadora

28 centres, entitats i associacions reivindiquen Ontinyent com a Ciutat Educadora

28 centres, entitats i associacions d’ensenyament reglat i no reglat estan participant des del passat dimecres en la setmana d’activitats del Dia Internacional de la , una iniciativa sorgida al si del Consell Educatiu Municipal i impulsada des de la regidoria d’Educació.

Des del passa 30 de novembre i fins aquest dimecres 7 de desembre esta tenint lloc a la un complet programa d’activitats amb motiu del I Dia Internacional de la Ciutat Educadora organitzat per l’AICE (Associació Internacional de Ciutats Educadores), entitat de la que forma part . El regidor d’Educació, , destacava que les activitats “estan tenint una molt bona acollida, i ens serveixen per reivindicar-nos com la Ciutat Educadora que som, comptant en totes i tots: agents socials, culturals i educatius d’Ontinyent, que durant estos dies mostren només una xicoteta part d’allò que fan”. A més dels instituts, col·legis, la , el Conservatori o l’EPA, també hi participen part acadèmies, escoletes o associacions.

Entre les activitats previstes per a aquest dimecres hi ha un taller de robòtica per a alumnat de tercer de primària a la Sala Gomis a càrrec de Carles Adolfo Duran (Innovall); una representació teatral en anglès per a 4t d’ESO al ; Teatre amb l’obra “la mitad de Juan” a càrrec d’usuaris del per a alumnat de 6é de primària en la Sala Gomis i una exhibició de Dansa Contemporània a càrrec de Dansa Òpera al mateix espai.

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Queda ajornada la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

La III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent, que estava previst que se celebrarà demà dijous, 27 …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *