728x90px covid-aj-onti-01

Ontinyent, l’Olleria i Bocairent avancen en la creació d’una aliança per impulsar la indústria

Ontinyent, l’Olleria i Bocairent avancen en la creació d’una aliança per impulsar la indústria en estos municipis. Els alcaldes d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’Olleria, Ramón Vidal, i Bocairent, Xavier Molina, es reunien aquest dimarts per tal d’avançar en les possibilitats d’esta aliança i la posada en comú de projectes per potenciar la innovació i modernització, intercanviar experiències i defensar interessos comuns davant administracions superiors. L’aliança també integrarà altres agents socials com les associacions empresarials COEVAL, AEMO i industrials de Bocairent, i es planteja com una eina d’intercanvi d’experiències que puga coordinar polítiques de foment de l’ocupació, incentius fiscals a les empreses, o impuls a la formació especialitzada, entre altres.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que la importància de la indústria en l’economia local “ens ha animat a treballar en aspectes com la modernització dels polígons amb un pla municipal i també amb ajuda de l’IVACE; a fomentar la indústria amb incentius fiscals i ajudes per a la participació en fires o elaboració de catàlegs; i també a posar-nos en comú amb altres municipis, com ja hem fet amb el pla territorial amb Ibi i Alcoi i ara volem fer en l’àmbit de la nostra comarca amb l’Olleria i Bocairent”, manifestava.

L’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, coincidia en destacar la indústria com “un motor econòmic essencial per a l’Olleria, on la ocupació industrial és molt important per a l’economia local. Per això anem a apostar sempre per recolzar aquest sector, i dins d’això pensem que treballar conjuntament amb altres municipis de la comarca amb els que pugam tenir sinèrgies pot aportar-nos coses positives a tots”, apuntava.

Pel que fa a l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina destacava que “entenem que la unió fa la força per tal de plantejar plans de treball conjunts davant objectius comuns. Treballant units podrem encetar accions conjuntes de transformació empresarial que siguen interessants per als tres municipis, una línia d’acció que ja vam presentar als representats del sector industrial del nostre municipi, que també van veure l’interès i la conveniència de participar d’aquest tipus de projectes”, assenyalava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent concerten un crèdit al 0% per a afrontar els efectes del Covid-19

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent han subscrit hui una pòlissa de crèdit que permetrà atendre …