valencia turisme fitur

Ontinyent aprova el pressupost de 2019 amb el suport de 17 dels 21 regidors

El Govern d’Ontinyent ha tret avant el seu projecte de pressupost municipal per a 2019, els més inversors de la història de la ciutat amb el suport de 17 dels 21 regidors de l’Ajuntament. La proposta presentada pel regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, comptava al ple d’ahir amb el vot favorable dels 14 regidors Socialistes, els 2 de Compromís i el de Ciudadanos, així com les abstencions dels 3 regidors de PP i l’únic vot en contra de la regidora d’EUPV.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraïa el treball del regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, que permetrà que per quart any consecutiu entre amb efectes de data 1 de gener el pressupost “que reflecteix clarament els 4 pilars de l’acció de govern: la gestió eficient, les polítiques per a les persones, la promoció econòmica de la ciutat i la participació ciutadana”, assenyalava. Joan Sanchis destacava que els més de 5’9 milions d’euros ja confirmats en subvencions obtingudes de Generalitat, Diputació i Unió Europea “permeten destinar mes diners que mai a inversions, 10.024.464 euros, al temps que seguim rebaixant el deute municipal, i tot sense sense haver de pujar impostos ni demanar préstecs”, remarcava.

El regidor recordava que el projecte de pressupost es va obrir al debat amb els consells ciutadans i els grups municipals el passat mes de novembre, “tots aquells i aquelles que han volgut han pogut fer aportacions, que hem estat oberts a incloure”, manifestava. Sanchis agraïa la voluntat de aquells i aquelles que han volgut sumar les seues propostes, i també el treball dels tècnics implicats en fer possible l’aprovació del pressupost abans de l’arribada del nou any.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida s’encamina a la normalització financera

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida continua realitzant tasques per a la normalització …